Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Dior Svelte Body Desire Soin Perfect İntegral 200Ml Vücut Sıkılastırıcı
Dior Svelte Body Desire Soin Perfect İntegral 200Ml Vücut Sıkılastırıcı 1

Dior Dior Svelte Body Desire Soin Perfect İntegral 200Ml Vücut Sıkılastırıcı

392 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Dior tarafından geliştirilmiş, desirectine™ complex vücudun görünümünü belirginleştiren ve yumuşatan 5 faktör üzerinde çalışan protein adiponectin'in doğal sentezini yeniden etkinleştirir. Adiponectin'in etkileri: İnceltme: Yağ hücrelerin gelişimini engeller ve yeni adiposit oluşumunu yavaşlatır; Sıkılaştırma: Kolajen ve hyaluronik asit üretimini tetikler; Nemlendirme: Cildi daha su geçirmez hale getirir. Renk tonunu eşitleme: Kan damarı duvarını daha su geçirmez hale getirip su tutuşa engel olur, sonucunda ayaklar hafifler. Pürüzsüzleştirme: Epidermiste hücresel yenilenmeyi arttırır.
Mililitre Bilgisi : 200ML
Kullanım Şekli : Dior Svelte Body Desire günde bir veya iki defa aşağıdan yukarı doğru hareketlerle uygulanır, sonrasında ufak mıncıklama hareketleriyle cildi uyararak, ürünün emilimini arttırınız.
Ürün İçeriği : Dior Svelte Body Desire tek adımda düşlediğiniz vücuda sahip olmak için 5 alanda birden çalışan ilk vücut bakım ürünüdür. İnceltme - sıkılaştırma - nemlendirme - renk eşitleme - nemlendirme. 4 hafta sonunda, vücudun pürüzsüzleşmesine, kıvrımları belirginleştimresine ve nemlendirmesine yardımcı olur. Vücut tonlanmış ve daha yumuşamış görünür. Gözlemlenebilir şekilde vücut güçlenir ve mükemmel bir şekilde iyileşmeye yardım eder. Dior tarafından geliştirilmiş, desirectine™ complex vücudun görünümünü belirginleştiren ve yumuşatan 5 faktör üzerinde çalışan protein adiponectin'in doğal sentezini yeniden etkinleştirmeye yardımcıdır.Adiponectin'in etkileri:İnceltme: Yağ hücrelerin gelişimini engeller ve yeni adiposit oluşumunu yavaşlatır;Sıkılaştırma: Kolajen ve hyaluronik asit üretimini tetikler;Nemlendirme: Cildi daha su geçirmez hale getiriyor .Renk tonunu eşitleme: Kan damarı duvarını daha su geçirmez hale getirip su tutuşa engel olur, sonucunda ayaklar hafifler.Pürüzsüzleştirme: Epidermiste hücresel yenilenmeyi arttırmaya yardımcıdır.
Ürün Kodu: : 5000020438

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin