Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Direct Message 250 Ml Saç Bakım Kürü
Direct Message 250 Ml Saç Bakım Kürü 1

Direct Message Direct Message 250 Ml Saç Bakım Kürü

99 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Saçlarınızı şampuanladıktan sonra saç derisine değdirmeden saçlarınıza eşit miktarda uygulayınız. Ürünün etki etmesini sağlamak için 1-3 dk kadar bekleyin ve ardından durulayınız.
Ürün İçeriği : Aqua, Isoeicosane, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Carbonate, Behentrimonium Chloride, Glyceryl Stearate, Stearamidopropyl Dimethylamine, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Parfum, Citric Acid, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, Zea Mays Germ Oil, Benzyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Triticum Vulgare Germ Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Calendula Offıcinalis Flower Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Methylchlorothizolinone, Methylisothiazolinone, Tocopherol, Glycerin, Panax Ginseng Root Extract, Panthenyl Triacetate, Retinyl Palmitate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool
Mililitre Bilgisi : 250 ml
Kullanım Şekli : İçeriğinde bulunan yağ kompleksli formülü ile saçlarınıza ihityacı olan bakımı yapmaya yardımcı olur. Saçlarınızın pürüzsüz, parlak ve elektiriklenmeyen görünüm kazanmasını destekler. Hafif yapısı ile saçta ağır bir tabaka oluşturmaz. Saçlarınızın parlak, sağlıklı görünüme kavuşmasını destekler.
Menşei : Türkiye
Mililitre Bilgisi : 250 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Ürün Kodu: : 5002694321

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin