Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Direct Message 125Ml Saç Kremi
Direct Message 125Ml Saç Kremi 1

Direct Message Direct Message 125Ml Saç Kremi

88 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Islak veya kuru saça kökten uca uygulayınız. Daha kuvvetli tutuş ve belirgin bukleler için hem ıslak saça hem kuru saça uygulama yapılabilir. Daha sonra kurutma makinası ile dilediğiniz şekli veriniz.
Ürün İçeriği : Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Adansonia Digitata Seed Oil, Dimethicone, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Persea Gratissima Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethylcellulose, Theobroma Cacao Seed Butter, Parfum, Panthenol, Polyquaternium-47, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetrimonium Chloride, Euphorbia Cerifera Cera, Tetrasodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Urtica Diocia, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool
Mililitre Bilgisi : 125ml
Kullanım Şekli : İçeriğinde bulunan yağ kompleks karışımlı formülü ile saçlarınızı besleyemeye,nemlendirmeye yardımcı olurken doğal kıvırcık saçlara kavuşmanıza destek verir. Kakao ve shea butter içerikli formülü ile saçlarınızın sağlıklı görünüme kavuşmasını desteklerken saçlarınızın parlak, pürüzsüz görünüme kavuşmanızı amaçlar.
Parfüm Notası : BİTKİSEL
Menşei : Türkiye
Mililitre Bilgisi : 125 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Ürün Kodu: : 5002694314

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin