Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Elie Saab Elixir EDP 90 Ml Kadın Parfüm
Elie Saab Elixir EDP 90 Ml Kadın Parfüm 1
Elie Saab Elixir EDP 90 Ml Kadın Parfüm 2

Elie Saab Elie Saab Elixir EDP 90 Ml Kadın Parfüm

5245 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : ELIE SAAB markasında kadının yeni simgesi: ELIE SAAB ELIXIR yeni eau de parfum, şehvetle parıldayan bir aşk iksiri. Güçlü, son derece şehvetli ve çekici bir kadının aşk iksiri olarak hayal edilen oryantal çiçek buketi. Notanın kalbinde, Lübnan'dan gelen süsen çiçeği, güçlü bir bağlılık ve baştan çıkarma duygusunu yeniden yaratan, koku veren bir yaratım olan aşk uyumuyla birleşiyor. Bu bağımlılık yaratan notanın kalbi, portakal çiçeği ve mandalinanın ışıltılı ikilisi ile aydınlanıyor. Mür ve benzoinin amber rengi yönleriyle şehvetli bir uyum, karşı konulmaz bir iz yaratmak için notayı ısıtıyor. Bu yeni hikayeyi anlatmak için, değerli bir küre şeklinde ve büyüleyici iksirini içerecek şekilde şekillendirilmiş yeni bir şişe. Şişe kapağı altın rengindedir ve ELIE SAAB'ın evinin monogramı ile işlenmiştir; bu, markanın couture işçiliğiyle doğrudan bir bağlantıdır. Kokunun adı ELIXIR, şehvetli kırmızı harflerle yazılmıştır. ELIE SAAB ELIXIR, mutlak kadınlığın büyüleyici ve son derece duygusal imzasıdır.
Ürün İçeriği : ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, CITRONELLOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, CINNAMYL ALCOHOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, BENZYL BENZOATE, HYDROXYCITRONELLAL, COUMARIN, EUGENOL, CINNAMAL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, FARNESOL, CITRAL, BENZYL CINNAMATE, BENZYL ALCOHOL, CI 15985 (YELLOW 6), CI 60730 (EXT.VIOLET 2).
Kullanım Şekli : Vücudunuzun sıcak noktalarına uygulayınız; bilek, dirsek içi boyun. 15-20 cm uzaktan enseye, omuz başlarına ve saç uçlarına sıkınız. Göze ve tahriş olmuş deriye temas ettirmeyiniz.
Parfüm Notası : Koku ailesi: Çiçeksi Oryantal Üst notalar: Mandalina özü, Neroli özü Kalp notaları: İris, Aşk iksiri Temel notalar: Odunsu Amber , Mür, Benzoin
Mililitre Bilgisi : 100 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : İtalya
Model Kodu : ES 4502510
Ürün Kodu: : 5003103449

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin