Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Elie Saab Le Parfum In White EDP Parfüm 50 Ml
Elie Saab Le Parfum In White EDP Parfüm 50 Ml 1

Elie Saab Elie Saab Le Parfum In White EDP Parfüm 50 Ml

4067 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : ELIE SAAB Le Parfum In White, iz bırakan, harika bir beyaz çiçek buketidir. Işıltılı mandalina esansı ve kırmızı meyveler, yasemin, portakal çiçeği ve sulu şeftalinin yumuşaklığı bir araya geliyor. Tıpkı ciltte kayan bir örtü gibi, bu koku da görkemli bir kadınlık izi yaratmak için beyaz misk ve paçuliyle birleşir. Bir mücevher gibi saf çizgilere sahip şişe, derin fildişi ve altın dokunuşlarla kendini süsler.
Ürün İçeriği : Alcohol, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Coumarin, Cinnamyl Alcohol, Bht, Citronellol, Citral, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Ci 19140 (Yellow 5), Ci 14700 (Red 4), Ci 60730 (Ext. Violet 2).
Kullanım Şekli : Vücudunuzun sıcak noktalarına uygulayınız; bilek, dirsek içi boyun. 15-20 cm uzaktan enseye, omuz başlarına ve saç uçlarına sıkınız. Göze ve tahriş olmuş deriye temas ettirmeyiniz.
Parfüm Notası : Üst: Mandalina, Kırmızı meyveler, Portakal Çiçeği, Bergamot Orta: Güneşte kurutulmuş Yasemin, Şeftali. Temel: Paçuli, Beyaz Misk, Beyaz Amber ve Vanilya Koku Ailesi: Çiçeksi Meyveli Şipre
Model Kodu : ES 4142100
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : İtalya
Ürün Kodu: : 5003079194

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin