Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Hızlı Gönderi
Elie Saab Le Parfum Royal EDP 50 Ml
Elie Saab Le Parfum Royal EDP 50 Ml 1

Elie Saab Elie Saab Le Parfum Royal EDP 50 Ml

4067 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Cesur ve güçlü olan ELIE SAAB Le Parfum Royal, şehirde görkemle hüküm süren modern kraliçelerin ve göz alıcı kadınların kokusudur. Bu şehvetli çiçek buketi, ışıltılı mandalina özüyle aydınlatılan gizemli bir uyumla açılıyor. Gülün yüce duygusallığı, şehvetli ve narin bir portakal çiçeği ile hafifletilir. Vanilya, paçuli ve kehribar notaları bu son derece manyetik notayı büyütmeye devam ediyor. Saf çizgilere sahip şişe, zarif bir kraliyet mavisi, altın dokunuşlar ve ELIE SAAB'ın evinin monogramıyla süslenmiştir.
Ürün İçeriği : ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), DIPROPYLENE GLYCOL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRONELLOL, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, GERANIOL, BHT, COUMARIN, CITRAL, CI 19140 (YELLOW 5), CI 14700 (RED 4), CI 60730 (EXT. VIOLET 2)
Kullanım Şekli : Vücudunuzun sıcak noktalarına uygulayınız; bilek, dirsek içi boyun. 15-20 cm uzaktan enseye, omuz başlarına ve saç uçlarına sıkınız. Göze ve tahriş olmuş deriye temas ettirmeyiniz.
Parfüm Notası : Üst: Işıldayan Akor, Mandalina Özü. Orta: Lübnan Neroli, Türk Gülü Özü, Bulgar Gülü. Temel: Paçuli Özü, Vanilya, Hint Sandal Ağacı Özü, Kehribar Koku Ailesi: Amber Çiçeksi Şipre
Model Kodu : ES 4132100
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : İtalya
Ürün Kodu: : 5003079186

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin