Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Estee Lauder Advanced Night Repair Rescue Solution Serum 20 Ml
Estee Lauder Advanced Night Repair Rescue Solution Serum 20 Ml 1
Estee Lauder Advanced Night Repair Rescue Solution Serum 20 Ml 2

Estee Lauder Estee Lauder Advanced Night Repair Rescue Solution Serum 20 Ml

3050 TL
Sepette %25 Net İndirim
ANG025

Sepette %25 Net İndirim

ANG025

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Bu özel formül, hassas ciltler için geliştirilmiş olup %15 Bifidus Ferment içeriğiyle günlük olarak cildinizin tahriş olmuş, kızarıklığa yatkın veya hassas göründüğü durumlarda güçlü bir kurtarıcı olarak görev yapar. Cildinizi daha dayanıklı hissetmesine yardımcı olur. Hızla emilen, sıvı serum dokusu, kırılgan ve savunmasız ciltler için uygundur. Bu formül, tahriş ve akne sonrası kalan kırmızı lekelerin görünümünü azaltır. Cildi dış etkenlere maruz kaldıktan sonra, sert iklim koşulları, kirlilik ve günlük tıraş gibi etkenler sonucu kızarıklık azalır ve cilt rahatlamış görünür, erkekler için günlük yüz tıraşı sonrası kullanım için uygundur. Cildi sakinleştirir, nemlendirir ve esnek bırakırken, daha aydınlık ve parlak bir görünüm sağlar. KURTARICI ÇÖZELTİNİN ANA İÇERİKLERİ %15 Bifidus Ferment: Tahriş olmuş ve hassaslaşmış cildin görünümünü sakinleştirmeye ve önlemeye yardımcı olur. Cildin nem bariyerini belirgin ve hızlı bir şekilde güçlendirerek kızarıklığın görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Kurtarıcı Çözelti, bu güçlü biyo-aktif içeriğin en yüksek konsantrasyonu ile formüle edilmiştir. Rahatlatıcı Maya Özü: Ciltteki kızarıklığı azaltmaya ve cildin görünümünü sakinleştirmeye yardımcı olur. Tripeptid-32: Cildin görünümünü gündüz ve gece yenilemeye yardımcı olan özel, patentli bir içerik. Sıvı dokusu cilde uygulandığında hafif ve ferah hissettirir. Hızlıca emilir ve yağlı veya yapışkan bir his bırakmaz. Advanced Night Repair veya favori serumunuzun altında kullanmak için mükemmel bir ön-serumdur.
Ürün İçeriği : Water\Aqua\Eau, Bifida Ferment Lysate, Peg-8, Butylene Glycol, Glycerin, Polysorbate 80, Bis-Peg-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Tripeptide-32, Hydrolyzed Yeast Protein, Lactobacillus Ferment, Sodium Hyaluronate, Caffeine, Hypnea Musciformis Extract, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Lens Esculenta (Lentil) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Magnolia Grandiflora Bark Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Poria Cocos Sclerotium Extract, Silybum Marianum (Lady'S Thistle) Extract, Sapindus Mukorossi Fruit Extract, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Extract, Sodium Lactate, Ethylhexylglycerin, Potassium Gluconate, Sodium Pca, Caesalpinia Spinosa Gum, Sucrose, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Carbomer, Xanthan Gum, Ppg-6-Decyltetradeceth-30, Ppg-5-Ceteth-20, Bht, Disodium Edta, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Red 4 (Ci 14700), Yellow 5 (Ci 19140) <ILN51256>
Kullanım Şekli : Sabah ve akşam, serumdan önce uygulayın. Advanced Night Repair altına ön serum olarak kullanmak için idealdir.
Mililitre Bilgisi : 20 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : ABD
Model Kodu : GYYK010000
Ürün Kodu: : 5003078980

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin