Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Estee Lauder Limited Edition Pink Ribbon Advanced Night Repair Serum 50 Ml
Estee Lauder Limited Edition Pink Ribbon Advanced Night Repair Serum 50 Ml 1

Estee Lauder Estee Lauder Limited Edition Pink Ribbon Advanced Night Repair Serum 50 Ml

4500 TL
Sepette %30 İndirim
3150 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Hızlı onarım ve yaşlanmanın tüm negatif etkilerine karşı savunma için Advanced Night Repair serumumuzun göğüs kanseri farkındalığını onurlandıran ve destekleyen yeni koleksiyonu. Estée Lauder onarıcı gece serumu, yeni Advanced Night Repair formülizasyonu ile bir araya gelerek yaşlanmaya karşı kaybedilmesi güç bir savaşa çıkıyor. Yaşın getirdiği tüm olumsuz etkilere karşı bir numaralı onarıcı serumunuz olarak kozmetik koleksiyonunuzdaki baş köşeyi alacak olan bu gece serumu onarıcı etkisi ve benzersiz formülü ile cildinizin her zamankinden daha genç ve ışıltılı görünmesine yardımcı oluyor. İçerisinde barındırdığı daha fazla hyalüronik asit sayesinde cildin kolajen üretimini artıran onarıcı gece serumu, sadece tek bir uygulama sonrasında bile gözle görünür etkilere kavuşmanızı sağlıyor.
Ürün İçeriği : Water\Aqua\Eau, Bifida Ferment Lysate, Peg-8, Propanediol, Bis-Peg-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Methyl Gluceth-20, Glycereth-26, Peg-75, Butylene Glycol, Adansonia Digitata Seed Extract, Tripeptide-32, Sodium Hyaluronate, Yeast Extract\Faex\Extrait De Levure, Lactobacillus Ferment, Cola Acuminata (Kola) Seed Extract, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Extract, Hydrolyzed Algin, Pantethine, Caffeine, Lecithin, Sodium Rna, Bisabolol, Squalane, Glycerin, Oleth-3 Phosphate, Caprylyl Glycol, Oleth-3, Oleth-5, Choleth-24, Hydrogenated Lecithin, Jojoba Wax Peg-120 Esters, Ceteth-24, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Triethanolamine, Tetrasodium Edta, Bht, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Red 4 (Ci 14700), Yellow 5 (Ci 19140) <ILN47580>
Kullanım Şekli : Sabahları ve akşamları temiz cildinize, nemlendirici kreminiz öncesinde uygulayınız. Makyaj öncesi baz olarak ya da makyaj sonrası elmacık kemiklerinizin üzerine aydınlık bir görüntü vermesi için de uygulayabilirsiniz.
Model Kodu : G3YX010000
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : ABD
Ürün Kodu: : 5003089351

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin