Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Eyüp Sabri Tuncer Çeşme Limonu 500 Ml Doğal Zeytinyağlı Köpük Sabun
Eyüp Sabri Tuncer Çeşme Limonu 500 Ml Doğal Zeytinyağlı Köpük Sabun 1

Eyüp Sabri Tuncer Eyüp Sabri Tuncer Çeşme Limonu 500 Ml Doğal Zeytinyağlı Köpük Sabun

25.95 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : %100 doğal zeytinyağı içeren Eyüp Sabri Tuncer Çeşme Limonu Doğal Zeytinyağlı Köpük Sabun, kusursuz bir güzellik için başta el ve yüz olmak üzere vücudun günlük temizliğinde kullanılır. Cildinizin doğal dengesini koruyarak benzersiz bir arınma sağlarken, teninizi nemlendirir, yumuşatır ve mükemmel bir bakım sağlar. Tüm cilt tiplerinde güvenle kullanılabilen Eyüp Sabri Tuncer Çeşme Limonu Doğal Zeytinyağlı Köpük Sabunun özel köpük yapısı ile kullanımı kolay ve pratiktir.
Ürün İçeriği : Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 20, Glycerin, Sodium PEG-7 Olive Oil Carboxylate, Cocamine Oxide, C12-13 Pareth-9 , Glycereth-17 Cocoate, Olea Europaea Fruit Oil, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methlisothiazolinone, Citric Acid, Benzophenone-4, Tetrasodium EDTA, Citral, D-Limonene, CI 47005, CI 15985.
Mililitre Bilgisi : Ellerinizi Islatınız, Uygun Bir Miktar Eyüp Sabri Tuncer Çeşme Limonu Doğal Zeytinyağlı Köpük Sabununu Avucunuza Alarak Bol Su İle Köpürtünüz Elinize Bolca Yayınız, Nazikçe Durulayınız.
Kullanım Şekli : Ellerinizi ıslatınız, uygun bir miktar Eyüp Sabri Tuncer Çeşme Limonu Doğal Zeytinyağlı Köpük Sabununu avucunuza alarak bol su ile köpürtünüz elinize bolca yayınız, nazikçe durulayınız.
Parfüm Notası : Mineral yağlar içermez. Hayvansal yağlar içermez. Dermatolojik ve mikrobiyolojik olarak test edilmiştir. Paraben/Gluten içermez. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.
Menşei : Türkiye
Mililitre Bilgisi : 500 ml
Ürün Kodu: : 5002662589

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin