Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Gelee Daily Face Hydra Moisturizer 50 Ml
Gelee Daily Face Hydra Moisturizer 50 Ml 1
Gelee Daily Face Hydra Moisturizer 50 Ml 2
Gelee Daily Face Hydra Moisturizer 50 Ml 3
Gelee Daily Face Hydra Moisturizer 50 Ml 4

Gelee Beauty Gelee Daily Face Hydra Moisturizer 50 Ml

349.95 TL
Sepette %25 Net İndirim
ANG025

Sepette %25 Net İndirim

ANG025

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : Aqua, Niacinamide, Panthenol, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Sodium Polyacrylate, Hydrogenated Polydecene, 1,2-Hexanediol, Xanthan Gum, Phenethyl Alcohol, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Glycerin, Sodium PCA, Erythritol, Chondrus Crispus, Trideceth-6, Butylene Glycol, Glucose, Sodium Hyaluronate, Chondrus Crispus Extract, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Potassium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Ceramide 3, PEG-7 Glyceryl Cocoate
Kullanım Şekli : Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Temizlenmiş cilde gündüz ve gece rutininizde ihtiyaç duyulan miktarda kremi yüzünüze masaj yaparak uygulayınız.
Ürün Açıklaması : Sekiz farklı Hyaluronic Acid çeşidi ile cildin farklı katmanlarına nüfuz ederek çok boyutlu bir etki gösterir. Cildin dış etkenlere karşı daha canlı ve bakımlı görünmesini sağlar. Cilt elastikiyetinin artırılmasını destekler. Niacinamide ciltteki gerginlik ve kuruluk hissini azaltmaya ve pürüzsüz bir görünüm kazandırmaya destek olur. Panthenol ile cildin kaybettiği nemi yenilemeye katkı sağlar. Saf C Vitamini ile cilt eşitsizlikleri ve güneş kaynaklı lekelere karşı etki eder. Kolay emilen ve hafif yapısı sayesinde aynı zamanda makyaj bazı olarak kullanılabilir.
Model Kodu : GBN1
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Türkiye
Ürün Kodu: : 5002983609

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin