Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Gelee Pore Thigtening & Anti Blemish Serum 30 Ml
Gelee Pore Thigtening & Anti Blemish Serum 30 Ml 1
Gelee Pore Thigtening & Anti Blemish Serum 30 Ml 2
Gelee Pore Thigtening & Anti Blemish Serum 30 Ml 3
Gelee Pore Thigtening & Anti Blemish Serum 30 Ml 4

Gelee Beauty Gelee Pore Thigtening & Anti Blemish Serum 30 Ml

299.95 TL
Sepette %25 Net İndirim
ANG025

Sepette %25 Net İndirim

ANG025

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : Aqua, Niacinamide, Butylene Glycol, Glycerin, Lactobacillus/Salix Alba Bark Ferment Filtrate, Zinc PCA, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, PPG-26-Buteth-26, 1,2-Hexanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Lactobacillus Ferment Lysate, Tetrasodium EDTA, Sodium PCA, Triethanolamine, Lactic Acid, Erythritol, Carrageenan, Phellodendron Amurense Bark Extract, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ceramide NP, Ethylhexylglycerin, Polylysine, Glucose, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Chondrus Crispus Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Potassium Hyaluronate
Kullanım Şekli : Formülündeki Niasinamid nem kaybını en aza indirirken cilde canlı ve parlak bir görünüm kazandırır. Cilt tonu eşitsizliklerinin dengelenmesi, genişlemiş gözenek görünümünün azaltılması, pürüzsüz bir cilt dokusu oluşumunu hedefler. Cilt bariyerini güçlendirerek cildin daha genç görünmesini sağlar.
Ürün Açıklaması : Formülündeki Niasinamid nem kaybını en aza indirirken cilde canlı ve parlak bir görünüm kazandırır. Cilt tonu eşitsizliklerinin dengelenmesi, genişlemiş gözenek görünümünün azaltılması, pürüzsüz bir cilt dokusu oluşumunu hedefler. Cilt bariyerini güçlendirerek cildin daha genç görünmesini sağlar.
Model Kodu : GBS2
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Türkiye
Ürün Kodu: : 5002974264

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin