Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
Guerlain Mad Eyes 01 Kaş Kalemi
Guerlain Mad Eyes 01 Kaş Kalemi 1
Guerlain Mad Eyes 01 Kaş Kalemi 2
Guerlain Mad Eyes 01 Kaş Kalemi 3
Guerlain Mad Eyes 01 Kaş Kalemi 4

Guerlain Guerlain Mad Eyes 01 Kaş Kalemi

1028 TL
Sepette %25 Net İndirim
ANG025

Sepette %25 Net İndirim

ANG025

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : MAD EYES Brow Framer, belirgin, doğal olarak güzel gözler için kaş çizgisini hacim katarak nazikçe şekillendirir. Ürünün renkli jel formülü, kaşlara zarif bir şekilde uyum sağlar. Balmumu, pamuk özü ve D-pantenol ile zenginleştirilmiş formülü, kaşları tıpkı bir serum gibi cilt bakım özellikleri ile besler. Her uygulama ile kaşlar daha dolgun, kalın ve güçlü hale gelir. Çıkarılması kolaydır.
Ürün İçeriği : Balmumu formüle kremsilik katarak ve lif hacmini maksimuma çıkarır. Pamuk özü lifleri yumuşatır ve kalınlaştırır. D-pantenol, lifleri daha güçlü ve daha esnek hale getirir.
Kullanım Şekli : Mad Eyes Brow Framer'ı ilk kez kullanırken, ürünü başlatmak için tabanını 20 defaya kadar döndürün ve ardından ürünün açığa çıkmasını bekleyin. 1. Ürünü aplikatöre bırakmak için ürünün tabanını bir kez döndürün. Renkli jelin tarağa salınması için birkaç saniye bekleyin. Ürün açığa çıkmadıysa,tabanı tekrar döndürün. 2. Kaşı renklendirmek ve ürünün kaşın dibinden dış ucuna doğru kaymasını sağlamak için küçük hareketlerle fırçalayın. Ürün çok hassas olduğundan tabanı tekrar döndürmeden önce jelin açığa çıkmasını beklemek önemlidir.
Cinsiyet : Kadın
Mililitre Bilgisi : 2.5 ml
Ürün Kodu: : 5002629679

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin