Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Guerlain Blurrıng Actıve Base Makyaj Bazı
Guerlain Blurrıng Actıve Base Makyaj Bazı 1

Guerlain Guerlain Blurrıng Actıve Base Makyaj Bazı

357 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Guerlain'in pürüzsüzleştirici bazı Blurring Active Base, gözeneklerin görünümünü anında siler ve cilt dokusunun gün boyu daha yenilenmiş görünmesini sağlarken, gün boyu mükemmel bir cilt için cildi matlaştırır. Taze ve yağsız yapısı, cildin nefes almasını sağlarken makyaj kalıcılığını arttır. Formülü, kirlilik önleyici etkili bir antioksidan içerir ve cildin görünümünü iyileştirir ve günlük agresyonlara karşı korunmasına yardımcı olur.
Ürün İçeriği : İçeriğindeki esnek maddeler, daha güzel bir cilt için gözenekleri ve ince çizgileri yumuşatır ve bulanıklaştırır. Guerlain PoreControl teknolojisi sayesinde gözeneklerin görünümü gözle görülür şekilde azalır ve cilt dokusu her uygulamada gün geçtikçe arındırılmış görünür. Silika boncuklar, gün boyunca mat, parlaklıksız bir cilt için sebumu emer. Makyaj uygulaması kolaylaşır ve fondöten cilde daha iyi yapıştığından tutma süresi uzar. Antioksidan özellikleri bir anti-kirlilik etkisi için E Vitamini ile benzer olan UrbanProtect Kompleksi, serbest radikalleri * hedefleyerek cildi korur. Akıllı boncuklar, cildi kurutan soğuk ve sıcaklık değişimlerinden izole etmek için ortam havasını yastıklar gibi yakalar.
Mililitre Bilgisi : 30 ML
Kullanım Şekli : Cilt bakımından sonra yüzünüze uygulayın. Ardından yüzün ortasından dışa doğru uygulayın ve karıştırın. Gözenekleri lokal olarak matlaştırmak ve bulanıklaştırmak için (alın, burun, çene), ürünü tekrar sürerek hedeflenmiş bir şekilde uygulayın.
Ürün Kodu: : 5000179545

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin