Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Guerlain Abeılle Royale Double R Renew & Repaır Advanced Serum 30 Ml
Guerlain Abeılle Royale Double R Renew & Repaır Advanced Serum 30 Ml 1

Guerlain Guerlain Abeılle Royale Double R Renew & Repaır Advanced Serum 30 Ml

6805 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : AQUA (WATER) , GLYCERIN , PROPANEDIOL , ALCOHOL , GLUCONOLACTONE , BUTYLENE GLYCOL , PENTYLENE GLYCOL , CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE , SQUALANE , ALBIZIA JULIBRISSIN BARK EXTRACT , MEL (HONEY) , DIGLYCERIN , ROYAL JELLY , SODIUM HYDROXIDE , POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6 , LAUROYL LYSINE , COCO-CAPRYLATE/CAPRATE , GLYCERYL STEARATE , LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL , AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT , PARFUM (FRAGRANCE) , GLYCOLIC ACID , SORBITOL , MEL EXTRACT (HONEY EXTRACT) , CHLORPHENESIN , CARBOMER , CITRIC ACID , PPG-26-BUTETH-26 , LACTIC ACID , SODIUM MAGNESIUM SILICATE , DIMETHICONE , XANTHAN GUM , SODIUM HYALURONATE , SODIUM STEAROYL GLUTAMATE , PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL , ALGIN , SODIUM BENZOATE , SODIUM CITRATE , HYDROLYZED SOY FLOUR , MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) EXTRACT , TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE , HYDROXYACETOPHENONE , ADENOSINE , ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT , POLYVINYL ALCOHOL , BIOSACCHARIDE GUM-2 , CAPRYLYL GLYCOL , CARAMEL , CELLULOSE GUM , T-BUTYL ALCOHOL , POTASSIUM SORBATE , CI 77492 (IRON OXIDES) , LACTOBACILLUS FERMENT LYSATE , YEAST FERMENT EXTRACT , TOCOPHEROL , SILICA , CI 77491 (IRON OXIDES)
Kullanım Şekli : Advanced Double R Renew & Repair Serum''u Advanced Oil-in-Water Youth''dan sonra sabah ve akşam uygulayın. Daha da güzel bir cilt için Guerlain spa yüz bakım uzmanlarının hareketlerini takip edin. Adım 1: İki formülü karıştırmak için dokuyu parmaklarınız arasında ısıtın. Adım 2: Parmak uçlarınızla yanaklara ve elmacık kemiklerine içten dışa doğru dairesel hareketlerle sürün. Alın, burun ve boyna da dairesel hareketlerle sürün Adım 3: İki elinizi kullanarak çene çizgisi, yanaklar ve alın derisini yukarı doğru gerdirin.
Ürün Açıklaması : Dermo-estetik tedavilerden ilham alan Advanced Double R Renew & Repair serum, yenilemek ve cilde tek bir hareketle lifting etkisi getirmek için iki özel teknolojinin gücünü birleştirir. %96 doğal kaynaklı içerikle formüle edilmiştir (1). Parlak görünüm sağlayan peeling etkisine sahip yenileyici formül: AHA (2) ve PHA (2) kombinasyonu, parlaklığı geri kazandıran beyaz bal konsantresi (3) ile birleşir. Cilt daha pürüzsüz, daha parlak ve gözenekler arınmıştır. Gelişmiş lifting etkisine sahip onarım formülü: Dynamic Blackbee Repair (4) teknolojisi, balın patentli polifermentasyonu (5) ile güçlendirilmiştir. Cilt gözle görülür şekilde kaldırılır ve daha sıkı hale gelir. (1) ISO 16128'e göre su dahil hesaplama. Kalan %4, formülün zamanla bütünlüğünü ve duyusallığını optimize etmeye yardımcı olur. (2) Eksfoliye edici asitler. (3) Bileşen üzerinde in vitro test. (4) Black Bee Dinamik Restoratif Teknoloji. (5) Fransız Patent n°FR219/13610 12/02/2019 ve PCT/IB2020/061310 01/12/2020.
Model Kodu : 300450510-40883
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : İtalya
Ürün Kodu: : 5002956995

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin