Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
En Çok Satan
Hızlı Gönderi
Herbaderm Hello Clean Yağ Bazlı Temizleyici Balm 100 Ml +Oleanolik Asit
Herbaderm Hello Clean Yağ Bazlı Temizleyici Balm 100 Ml +Oleanolik Asit 1
Herbaderm Hello Clean Yağ Bazlı Temizleyici Balm 100 Ml +Oleanolik Asit 2
Herbaderm Hello Clean Yağ Bazlı Temizleyici Balm 100 Ml +Oleanolik Asit 3
Herbaderm Hello Clean Yağ Bazlı Temizleyici Balm 100 Ml +Oleanolik Asit 4

Herbaderm Herbaderm Hello Clean Yağ Bazlı Temizleyici Balm 100 Ml +Oleanolik Asit

908.75 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Suya dayanıklı makyaj ve güneş kremi dahil yüz, dudak ve göz makyajı için ÇÖZÜM ODAKLI CİLT BAKIMI • Kalıntı Bırakmadan Temizler; Gözeneklere nüfuz ederek, suya dayanıklı makyaj ve güneş kremi dahil yüz, dudak ve göz makyajını tek adımda kalıntı bırakmadan derinlemesine temizler. • Ciltte Gerilmeye ve Kuruluğa Neden Olmaz; Cildinizle buluştuğunda eriyerek ipeksi bir yağa, suyla temas ettiğinde ise süte dönüşen dokusu sayesinde durulama sonrasında gerginlik ve kurumaya neden olmaz. • Yağlanmayı dengeler. Yağlı cilt görünümünü ve parlamayı azaltır. Cilt tipi: Yağlı ve sivilceye eğilimli ciltler için NASIL KULLANILIR? Makyajınızı temizlemek istediğiniz her an kullanabilirsiniz. Kapağında yer alan spatula yardımıyla kuru cildinize uygulayın. Burun ve yanaklardan başlayarak dairesel hareketlerle kuru yüze 30 saniye kadar masaj yapın. Bol ılık su ile masaj yaparak durulayın. Göz makyajınızı temizlerken gözünüzü kapalı tutun.
Ürün İçeriği : Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Cera Alba, Butylene Glycol, Oleanolic Acid, Enantia Chlorantha Bark Extract, Hoya Lacunosa Flower Extract, Polysorbate 20, Tocopherol.
Kullanım Şekli : Kapağında yer alan spatula yardımıyla kuru cildinize uygulayın. Burun ve yanaklardan başlayarak dairesel hareketlerle kuru yüze 30 saniye kadar masaj yapın. Bol ılık su ile masaj yaparak durulayın.
Parfüm Notası : PARFÜM İÇERMEZ
Model Kodu : 8697711702044
Mililitre Bilgisi : 100 ml
Cilt Tipi : Yağlı Ciltler
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Türkiye
Ürün Kodu: : 5002804951

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin