Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
İpacei Saç Uzatma Toniği
İpacei Saç Uzatma Toniği 1

İpacei İpacei Saç Uzatma Toniği

700 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : Aqua, Alcohol Denat., Isopropyl Alcohol, Betula Alba, Caffeine, Panthenol, Urtica Dioica, Chamomilla Recutita, Hamamelis Virginiana, Niacinamide, Parfum, Hexylcinnamal, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Fucus Vesiculosus, Propylene Glycol, Menthol, Propolis Cera, Tocopheryl Acetate, Salicylic Acid, Biotin.
Kullanım Şekli : Saç Bakım Uygulaması: Kuru veya ıslak kafa derisine, boya sürer gibi, önden arkaya doğru sürünüz, 4-7 kez arası. Ardından 2-3 dakika boyunca, parmaklarınız ve tarak/Teezer yardımı ile kuruyana kadar masaj yapınız. Günde bir kez, sabah, öğlen veya akşam uygulayınız. Durulamayınız! Uygulamadan sonra saçlarınızı tarayıp, parmaklarınız ile şekil vererek hava atabilirsiniz! 4 aylık saç tedavisi için, 2 adet IPACÈI saç uzatıcı toniğini öneriyoruz. Not: Uzun zamandır aşırı derecede çok fazla saç kaybediyorsanız veya saç dökülmesinin farklı bir nedeni olduğundan şüphe ediyorsanız, kendi ilginiz ve netleştirmek için, güvendiğiniz bir doktora danışın lütfen. Nedenini hormonel veya neye bağlı olup olmadığını öğrenmek için. Günlük yaklaşık 100 saç kaybı normaldir.
Ürün Açıklaması : Uzun ve hacimli saçlar için Kepek, ince, kuru saçlar ve kafa derisi kaşıntısına karşı etki eder. Hacimli saçların uzamasını teşvik eder ve yeni cilt katmanlarının oluşumunu uyarır. Parabensiz! Silikonsuz! Article Number: 2002008 MADE IN GERMANY IPACÈI SAÇ UZATMA TONİĞİ IPACÈI Saç Uzatma Toniği saçları 4 ayda 6-9 cm uzatabilir ve bir kaç dakika içerisinde hacimlik ver gürlük verir! Saç Tedavi Etkisi: Saçlarınızın daha güzel ve hacimli uzamasını teşvik eder ve yeni cilt katmanlarının oluşumunu uyarır. Kepeğe karşı, ince, kuru saçlar ve kafa derisi kaşıntısına karşı etki eder. Parabensiz! Silikonsuz! Etkili içerikler: Propolis, kafein kompleksleri, biyotin, niyasinamid kompleksleri, huş, pantenol, ısırgan, yosun, papatya özleri ve daha fazla etki gösteren içerikler bulunmaktadır.
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 18+
Mililitre Bilgisi : 80 ml
Ürün Kodu: : 5002715222

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin