Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
La Mer The Cool Micellar Cleanser 200Ml Temizleme Suyu
La Mer The Cool Micellar Cleanser 200Ml Temizleme Suyu 1

La Mer La Mer The Cool Micellar Cleanser 200Ml Temizleme Suyu

4990 TL
Sepette %25 Net İndirim
ANG025

Sepette %25 Net İndirim

ANG025

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Hafif, taze, denizden ilham alan bu temizleyici, kiri temizler ve su geçirmez makyajı, durulama gerektirmeyen, tertemiz bir adımda mikro emülsiyon haline getirir. Günü cildinizden uzaklaştırırken, özel deniz aktifleri, asla soymayan, rahatlatan bir temizlik sağlar ve cildinizi nemlendirir. Cildin tazelenmiş, rahatlamış ve derinlemesine temizlenmiş bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur.
Ürün İçeriği : **Lütfen içerik listesinin zamanla değişebileceğini unutmayın. En güncel içerik listesi için aldığınız ürünün paketindeki içerik listesini inceleyebilirsiniz. WATER, PROPANEDIOL, POLYSORBATE 20, BIS-PEG-12 DIMETHICONE, TREHALOSE, ALGAE EXTRACT, SUCROSE, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, SEA SALT\MARIS SAL\SEL MARIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CAFFEINE, FRAGRANCE (PARFUM), SODIUM HYALURONATE, LIMONENE, LINALOOL, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, DISODIUM EDTA-COPPER, CITRIC ACID, DICTYOPTERIS POLYPODIOIDES EXTRACT, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) SEED MEAL, BENZYL BENZOATE, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED POWDER, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEEDCAKE, MEDICAGO SATIVA (ALFALFA) SEED POWDER, COUMARIN, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS (EUCALYPTUS) LEAF OIL, CASTANEA SATIVA (CHESTNUT) SEED EXTRACT, TOCOPHERYL SUCCINATE, CITRONELLOL, SODIUM GLUCONATE, CALCIUM GLUCONATE, BUTYLENE GLYCOL, MAGNESIUM GLUCONATE, ZINC GLUCONATE, COPPER GLUCONATE, NIACIN, SODIUM HYDROXIDE, CI 42090, MACROCYSTIS PYRIFERA (KELP) EXTRACT
Kullanım Şekli : Birkaç damla pamuğa dökün ve yüz, boyun ve göz çevresine ovalamadan hafifçe sürün. Durulamaya gerek yoktur.
Model Kodu : 44C4010000
Mililitre Bilgisi : 200 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : İngiltere
Ürün Kodu: : 5003126996

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin