Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
La Mer The Energizing Gel Cleanser 200Ml Jel Temizleyici
La Mer The Energizing Gel Cleanser 200Ml Jel Temizleyici 1

La Mer La Mer The Energizing Gel Cleanser 200Ml Jel Temizleyici

4990 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : La Mer The Energizing Gel Cleanser hafifçe köpüren jel temizleyici, canlandırıcı hafif bir dokunuşla kirleri ve fazla yağı temizler. Cildin hassas dengesini korumasına yardımcı olmak için günlük olarak uygulanır ve ardından cilt hemen durulanır. Cildin enerjik, taze ve canlı görünmesine yardımcı olur.
Ürün İçeriği : Lütfen içerik listelerinin zaman zaman değişebilecğeini unutmayın. En güncel içerik listesi için lütfen aldığınız ürün paketindeki içerik listesine bakın. WATER, COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM COCOYL SARCOSINATE, COCO-BETAINE, SODIUM LAURETH SULFATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, BUTYLENE GLYCOL, SUCROSE, PARFUM, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, AVENA SATIVA KERNEL EXTRACT, PHENOXYETHANOL, TOURMALINE, HEXYLENE GLYCOL, SODIUM SULFATE, MAGNESIUM NITRATE, EDTA, ALGAE EXTRACT, CALCIUM CHLORIDE, MAGNESIUM CHLORIDE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, POTASSIUM NITRATE, METHYLISOTHIAZOLINONE, POTASSIUM PHOSPHATE, CI 61570, CI 19140, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS SEED MEAL, SESAMUM INDICUM SEED POWDER, MEDICAGO SATIVA SEED POWDER, HELIANTHUS ANNUUS SEEDCAKE, SESAMUM INDICUM SEED OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, TOCOPHERYL SUCCINATE, CALCIUM GLUCONATE, SODIUM GLUCONATE, ZINC GLUCONATE, NIACIN, MAGNESIUM GLUCONATE, COPPER GLUCONATE
Kullanım Şekli : Zengin bir köpük elde etmek için nemli cilde masaj yaparak uygulayın ve iyice durulayın. Göz bölgesinden kaçının.
Model Kodu : 5PWE010000
Mililitre Bilgisi : 200 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : İngiltere
Ürün Kodu: : 5003145252

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin