Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
La Mer The Essence Foaming Cleanser 125Ml Köpüren Temizleyici
La Mer The Essence Foaming Cleanser 125Ml Köpüren Temizleyici 1

La Mer La Mer The Essence Foaming Cleanser 125Ml Köpüren Temizleyici

4990 TL
Sepette %25 Net İndirim
ANG025

Sepette %25 Net İndirim

ANG025

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : En hassas ciltleri bile arındıran, kirleri ve fazla yağı temizleyen, cildi tazelenmiş, yumuşak ve esnek bırakan nazik bir köpüren temizleyici. Yastık yumuşaklığındaki köpük, gözle görülür yaşlanma belirtilerine neden olabilecek kiri ve diğer tahriş edici maddeleri ortadan kaldırarak cildi tazelenmiş, yumuşak ve esnek bırakır. Yatıştırıcı ve sakinleştirici Miracle Broth™ ve YENİ Rahatlatıcı Ferment ile zenginleştirilmiş bu köpük erkek tıraş köpüğü olarak da kullanılabilir.
Ürün İçeriği : **Lütfen içerik listesinin zamanla değişebileceğini unutmayın. En güncel içerik listesi için aldığınız ürünün paketindeki içerik listesini inceleyebilirsiniz. WATER\AQUA\EAU, GLYCERIN, MYRISTIC ACID, BEHENIC ACID, PALMITIC ACID, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, POTASSIUM HYDROXIDE, LAURIC ACID, STEARIC ACID, PHENOXYETHANOL, PEG-3 DISTEARATE, LACTOBACILLUS FERMENT, ALGAE EXTRACT, SUCROSE, FRAGRANCE (PARFUM), SODIUM PCA, UREA, SODIUM BICARBONATE, CAFFEINE, BUTYLENE GLYCOL, NEPHRITE POWDER, BHT, TETRASODIUM EDTA, TREHALOSE, DISODIUM EDTA, LIMONENE, SODIUM HYALURONATE, LINALOOL, TOURMALINE, SEA SALT\MARIS SAL\SEL MARIN, PEARL POWDER, SPIRULINA PLATENSIS (ALGAE) POWDER, POTASSIUM SORBATE, TRIACETIN, CHLORPHENESIN, SORBITOL, CITRUS AURANTIFOLIA (LIME) PEEL EXTRACT, PROPANEDIOL, ALCOHOL DENAT., SODIUM COCO PG-DIMONIUM CHLORIDE PHOSPHATE, ERYTHRITOL, SORBIC ACID, POLYQUATERNIUM-51, YELLOW 5 (CI 19140), PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) SEED MEAL, YELLOW 6 (CI 15985), HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEEDCAKE, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED POWDER, MEDICAGO SATIVA (ALFALFA) SEED POWDER, ECKLONIA CAVA EXTRACT, LAURETH-3, BLUE 1 (CI 42090), EUCALYPTUS GLOBULUS (EUCALYPTUS) LEAF OIL, TOCOPHERYL SUCCINATE, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL, MACROCYSTIS PYRIFERA (KELP) EXTRACT, CALCIUM GLUCONATE, SODIUM GLUCONATE, ASCOPHYLLUM NODOSUM EXTRACT, GREEN 5 (CI 61570), HYDROXYETHYLCELLULOSE, NIACIN, ZINC GLUCONATE, COPPER GLUCONATE, MAGNESIUM GLUCONATE, ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER, ASPARAGOPSIS ARMATA EXTRACT, HOMARINE HCL
Kullanım Şekli : Islak cilde masaj yaparak zengin, köpüklü bir kıvam oluşturun. Tamamen durulayın. Göz bölgesinden kaçının.
Model Kodu : 5PWX010000
Mililitre Bilgisi : 125 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : ABD
Ürün Kodu: : 5003127016

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin