Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
La Mer The Moisturizing Fresh Cream 15Ml Nemlendirici Krem
La Mer The Moisturizing Fresh Cream 15Ml Nemlendirici Krem 1

La Mer La Mer The Moisturizing Fresh Cream 15Ml Nemlendirici Krem

3420 TL
Sepette %25 Net İndirim
ANG025

Sepette %25 Net İndirim

ANG025

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : La Mer’in YENİ nemlendiricisi THE MOISTURIZING FRESH CREAM, genç görünümün yenilenmesine yardımcı olan aktifleri cilde optimum şekilde yayılmasını sağlamak yakalayan ve dağıtan Fresh Fusion teknolojisi ile üretilmiştir. Hem gün hem de gece boyu cildinizin nemli kalmasına yardımcı olur. Dolgun kabarık yapısı ile cildi anında nemle ıslatan yaşlanma karşıtı Fresh Cream, kızarıklıkların gözle görülebilir şekilde yatışmasına, cildin sağlıklı, ışıltılı ve genç bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.
Ürün İçeriği : Lütfen içerik listelerinin zaman zaman değişebilecğeini unutmayın. En güncel içerik listesi için lütfen aldığınız ürün paketindeki içerik listesine bakın. WATER, DIMETHICONE, ALGAE EXTRACT, GLYCERIN, YEAST EXTRACT, TRISILOXANE, LIMNANTHES ALBA SEED OIL, ALCOHOL DENAT., OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, BUTYLENE GLYCOL, ISOPENTYLDIOL, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, CITRUS AURANTIFOLIA PEEL EXTRACT, BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, LACTOBACILLUS FERMENT, TRAMETES VERSICOLOR EXTRACT, PHENOXYETHANOL, OLETH-10, SQUALANE, TREHALOSE, SUCROSE, LAMINARIA SACCHARINA EXTRACT, SACCHARIDE ISOMERATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, TROMETHAMINE, TOCOPHERYL ACETATE, CAFFEINE, SIGESBECKIA ORIENTALIS EXTRACT, GLYCERYL POLYMETHACRYLATE, DISODIUM EDTA, POTASSIUM SORBATE, WHEY PROTEIN, DIPALMITOYL HYDROXYPROLINE, BHT, HYDROGENATED LECITHIN, HYDROLYZED RICE EXTRACT, PARFUM, SODIUM HYALURONATE, LIMONENE, PEG-8, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS SEED MEAL, MEDICAGO SATIVA SEED POWDER, SESAMUM INDICUM SEED POWDER, LINALOOL, HELIANTHUS ANNUUS SEEDCAKE, MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE, CITRONELLOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, TOCOPHERYL SUCCINATE, SESAMUM INDICUM SEED OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, CAPRYLYL GLYCOL, IRIS FLORENTINA ROOT EXTRACT, SODIUM GLUCONATE, CALCIUM GLUCONATE, ZINC GLUCONATE, MAGNESIUM GLUCONATE, COPPER GLUCONATE, NIACIN, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, ACETYL HEXAPEPTIDE-8, PALMITOYL HEXAPEPTIDE-12
Kullanım Şekli : Spatula yardımıyla bezelye büyüklüğünde bir miktarı alın ve parmak uçlarınız arasında ısıtın. Cildinize tampon hareketi ile hafifçe bastırarak yedirin. Sabah ve akşam uygulayabilirsiniz.
Model Kodu : 4J6R010000
Mililitre Bilgisi : 15 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : İngiltere
Ürün Kodu: : 5003145236

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin