Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Lancome Abs L'extrait Cr. Eye 15 Ml
Lancome Abs L'extrait Cr. Eye 15 Ml 1
Lancome Abs L'extrait Cr. Eye 15 Ml 2
Lancome Abs L'extrait Cr. Eye 15 Ml 3
Lancome Abs L'extrait Cr. Eye 15 Ml 4

Lancome Lancome Abs L'extrait Cr. Eye 15 Ml

14500 TL
Sepette %25 Net İndirim
ANG025

Sepette %25 Net İndirim

ANG025

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : Absolue L’Extrait, en son gül keşfini sunuyor: Absolue Blackbiosis™, özel teruarımızın ileri düzey taramasıyla belirlenen son derece dayanıklı ve uyarlanabilir bir mikro-fermentten üretiliyor; le Plateau de Valensole'un tam karanlığında. 2.000 saatten fazla araştırmanın ardından, Absolue bu mikro-fermentin gücünü Rose Black Tech™ adı verilen bir biyoteknolojik süreçle geliştirdi ve artırdı. Absolue Blackbiosis™, Absolue Perpetual Rose™ ile birleştiğinde, cildin yaşlanma karşıtı molekülü NAD+'yı NAD+'yı desteklemeye yardumcı olduğu kanıtlanmıştır. Şimdi yeni Elixir Göz Bakım Kremimizde bulunan, sürekli genç görünümün iksiri. Hassas göz konturu için tasarlanmış Çift Eritme Ağı Teknolojimiz ciltle bütünleşir. Bu dönüştürücü dokunuş cilde masaj benzeri bir his ve tazelik dolu ışıltılı bir infüzyon sunar.
Kullanım Şekli : 1. Göz petallerini kullanarak küçük bir miktar alın. Kremi her iki gözün altına ve üzerine dışa doğru hareketlerle yerleştirin. 2. Göz Petallerini gözlerinizin altına yerleştirin ve parmaklarınızla hafifçe basınç uygulayın. 3. Gözlerin üstünde aynı hareketi tekrarlayın. 4. Petallerin ortasını kullanarak, göz köşesini gerin.
Ürün Açıklaması : SÜREKLİ GENÇ GÖRÜNÜMÜN İKSİRİ: Absolue Rose Black Tech™'i sunuyoruz, yeni özel etken maddemiz Absolue Blackbiosis™ ile oluşturulan bir teknolojik süreç. Elixir Göz Bakım Kremi, yeni özel bileşenimiz Absolue Blackbiosis™ ile güçlendirilmiştir. CİLT HÜCRELERİNİN YENİLEMESİNİ AKTİVE EDER - PÜRÜZSÜZLEŞTİRİR - CİLT DOKUSUNU GELİŞTİRİR
Model Kodu : LE385300
Mililitre Bilgisi : 15 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Fransa
Ürün Kodu: : 5003135310

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin