Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
Lancôme Lash İdole Maskara Seti
Lancôme Lash İdole Maskara Seti 1
Lancôme Lash İdole Maskara Seti 2

Lancome Lancôme Lash İdole Maskara Seti

1350 TL
Sepette %25 Net İndirim
LNCFEST

Sepette %25 Net İndirim

LNCFEST

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Lash Idôle Maskara ile KALKIK, UZUN VE HACİMLİ GÖRÜNEN KİRPİKLER Gün boyu kalıcı, hafif formülü ve topaklanma karşıtı özelliği sayesinde yelpaze etkisi sağlar. Tek tek ayrılmış kirpik görünümüne ulaşın!
Ürün İçeriği : Bu maskara seti aşağıdaki favori güzellik ürünlerini içerir: - Lash Idôle Maskara 01 Glossy Black - Orijinal Boy - Bi-Facil Göz Makyaj Temizleyicisi 30 ml - Le Crayon Khôl Göz Kalemi Mini 103 kadından oluşan bir panelde gerçekleştirilen tüketici testinde: ✔ %95'i anında kirpik kaldırma gördü BEYAZ ÇAY EKSTRAKTI Beyaz Çay Ekstraktı ile zenginleştirilmiş olan Lash Idôle, antioksidan ve şartlandırıcı bakım sağlar. ✔ %94'ü anında hacim gördü ✔ %90'ı topaklanmayan kirpikler gördü EŞSİZ FORMÜL Tüy kadar hafif bir jel emülsiyon formülü. EŞSİZ FIRÇA Kıvrımlı maskara fırçası, kirpikleri anında yukarı iterek geniş bir göz etkisi yaratırken, 360 mikro-birikinti her bir kirpiği yakalar ve uzamasını sağlar.
Kullanım Şekli : Lash Idôle Maskara fırçasını yatay bir şekilde tutun ve kıvrık ucu ile her bir kirpiğine ulaşacak şekilde kirpik dibinden uygulamaya başlayın. Daha fazla hacim ve yelpaze etkisi için dileğinize göre birden fazla kat uygulayabilirsiniz. Formülü sayesinde topaklanma yapmayan sonuca ulaşın! Makyajınızı kolayca temizlemek için; Bi-Facil Makyaj Temizleyici kullanmayı ihmal etmeyin!
Model Kodu : LE848200
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Fransa
Ürün Kodu: : 5003122356

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin