Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
Lancome Le Stylo Suya Dayanıklı Göz Kalemi 01 - PRUNE RADICALE
Lancome Le Stylo Suya Dayanıklı Göz Kalemi 01 - PRUNE RADICALE 1
Lancome Le Stylo Suya Dayanıklı Göz Kalemi 01 - PRUNE RADICALE 2

Lancome Lancome Le Stylo Suya Dayanıklı Göz Kalemi 01 - PRUNE RADICALE

1130 TL
Sepette %25 Net İndirim
ASTA25

Sepette %25 Net İndirim

ASTA25

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Zengin pigmentli "Le Stylo" suya dayanıklı formülü, nihai kayma için kremsi bir doku sağlar. İki uçlu ambalajı, geri çekilebilir ucu ile ince çizgi sayesinde uzun süre kalıcı khôl liner uygulaması sağlar
Ürün İçeriği : Uzun süre kalıcı kremsi, suya dayanıklı eyeliner kalem. Zengin renk eldesi isteyen dumanlı göz makyajı hayranları için nihai gereklilik. Bu çok yönlü göz kalemi, kirpik çizgisine hassas uygulama ve yoğun renk eldesi için pürüzsüz bir şekilde kayar. Suya dayanıklıdır , hızla kurur ve gün boyu kalıcıdır. Kremsi doku içeren eyeliner, işe gitmek ya da dışarı çıkmak için olsun, dumanlı bir göz makyajı ya da kademeli etkili kedi gözü makyajı görünümleri için mükemmel eyelinerlardan biridir. "Le Stylo" eyeliner, mat ve metalik bitişlerde farklı zengin pigmentli tonla gelir ve geri çekilebilir ince uç ve dağıtıcı ile çift taraflıdır.
Kullanım Şekli : İsterseniz yoğun ve keskin bir renk etkisi elde edebilir, isterseniz kalemi uygulayıp dağıtarak dumanlı bir görünüm elde edebilirsiniz. Kolay uygulanabilir suya dayanıklı Khôl eyeliner ile yoğun renk etkisi ve kusursuz bir bakış için seni Lancome'a davet ediyoruz. Suya ve bulaşmaya karşı dayanıklıdır. İster günlük makyajında, ister gece makyajında uzun süre kalıcı, kremsi ve bulaşmaya karşı dayanıklı eyeliner ile dumanlı bir göz makyajı veya keskin, ince ve kusursuz bir eyeliner görünümü için en iyi eyelinerlardan biridir. Birbirinden farklı yoğun pigmentli renk seçenekleri vardır.
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Fransa
Model Kodu : LC859200
Ürün Kodu: : 5003096719

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin