Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Lancome Abs L'extrait Cream 50 Ml
Lancome Abs L'extrait Cream 50 Ml 1
Lancome Abs L'extrait Cream 50 Ml 2
Lancome Abs L'extrait Cream 50 Ml 3
Lancome Abs L'extrait Cream 50 Ml 4

Lancome Lancome Abs L'extrait Cream 50 Ml

18500 TL
Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : SÜREKLİ GENÇ GÖRÜNÜMÜN İKSİRİ: Absolue Rose Black Tech™'i sunuyoruz, yeni özel etken maddemiz Absolue Blackbiosis™ ile oluşturulan bir teknolojik süreç. Elixir Krem, yeni özel bileşenimiz Absolue Blackbiosis™ ile güçlendirilmiştir. CİLT HÜCRELERİNİN YENİLEMESİNİ AKTİVE EDER - SIKILAŞTIRIR - CİLT DOKUSUNU GELİŞTİRİR
Ürün İçeriği : Absolue L’Extrait, en son gül keşfini sunuyor: Absolue Blackbiosis™, özel teruarımızın ileri düzey taramasıyla belirlenen son derece dayanıklı ve uyarlanabilir bir mikro-fermentten üretiliyor; le Plateau de Valensole'un tam karanlığında. 2.000 saatten fazla araştırmanın ardından, Absolue bu mikro-fermentin gücünü Rose Black Tech™ adı verilen bir biyoteknolojik süreçle geliştirdi ve artırdı. Absolue Blackbiosis™ ile birleştirilen Absolue Perpetual Rose™, cildin yaşlanma karşıtı molekülü NAD+'yı desteklemeye yardımcı olduğu kanıtlandı. Şimdi yeni Elixir kremimizde bulunan, sürekli genç görünümün iksiri. 150 denemeden sonra, Absolue Elixir Kremi oluşturdu: mükemmel formülasyon dengesini kapsayan son teknolojinün ürünü olan bir krem. Absolue Blackbiosis™, besleyici bir iksirde mükemmel taze bir özü bir araya getiren ikili ağ formülüne yerleştirilmiştir.
Kullanım Şekli : 1. Kremi alnınıza, yanaklarınıza, çenenize ve boynunuza ellerinizle yayın. 2. L'Extrait şekillendirici yüz petalini kullanarak yarı daire şeklinde yukarı doğru hareketler yapın. 3. Çeneden çene hattına, üst dudaktan kulaklara ve burun kenarlarına kadar cildinizde kaydırın. Gözlerin altından şakaklara kadar olan bölgede çok hafif darbelerle bitirin.
Model Kodu : LE382600
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Fransa
Ürün Kodu: : 5003135302

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin