Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Hızlı Gönderi
Lancome Idole Edt Parfüm 100 Ml
Lancome Idole Edt Parfüm 100 Ml 1
Lancome Idole Edt Parfüm 100 Ml 2
Lancome Idole Edt Parfüm 100 Ml 3
Lancome Idole Edt Parfüm 100 Ml 4

Lancome Lancome Idole Edt Parfüm 100 Ml

3950 TL
Sepette %25 Net İndirim
ANG025

Sepette %25 Net İndirim

ANG025

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Idôle l'Eau de Toilette, nadir bir tazeliği gerçek bir iz haline getiren ve şık, zarif bir şişe içinde sunulan ilk parfümümüz. Idôle'nün yeni bir bölümü, sizi içsel benliğinizi keşfetmeye ve başkalarıyla bağlantı kurarak yolculuğa katılmaya davet ediyor. Güçlerinizi serbest bırakın ve zihinlerinin dikte ettiği her şeyi başarmaya hazır kadınların oluşturduğu yolda yürüyün. Idôle l'Eau de Toilette, hasatın ilk çayı olan ve mükemmel halinde yakalanan shincha çayı akoru ile açılır ve iki ayrı ve zarif süreçle çıkarılan gül karışımları ile büyüleyici bir birleşim sunar. Gül suyu sayesinde yükseltilen bu karışım, zaman içinde dondurulmuş moleküler damıtma ile elde edilen bergamotun üç farklı kalitesini içerir. Bu, bizi daha fazlasını arzulamaya iten acı-tatlı bir his uyandırır...
Ürün İçeriği : Idôle, dünyayı hareket ettirmek için kim olduğunuzu benimsemenize yardımcı olur. Idôle sadece bir parfüm değil aynı zamanda bir semboldür. Kim olduğunuzu kucaklamanın, gerçek benliğinizi keşfetmenin ve aktif akranlardan oluşan bir topluluğa katılmanın zamanı geldi.. Kendinden emin ve inançları olan kişiler, modernlik ve bağlılık çağında dünyayı değiştirmek için mücadele eden kadınların yolculuğuna katılıyor. "YEŞİL SHINCHA ÇAYI Lancôme'un akoru, parfümörlerimizin paletinin ufuklarını genişletiyor, böylece hasadın en taze ve en güçlü çayı olan shincha çayının kökenini yakalamak için. Bu çay formu, zamanla dayanıklılık gösterir, dikkatlice hazırlanmış bir karışım aracılığıyla yeşil Shincha notalarını yakalar." "AÇAN GÜLLER Idôle l'Eau de Toilette, çiçek açan bir simyaya uyan gül damascena esansı ile birlikte yeşil çiçeksi ve ferahlatıcı notaları açığa çıkarıyor." "Taze Bergamot Bergamot, sulu ve taze notalar eklerken güçlü bir turunçgil kalbini korur. Yeşil bergamot damıtma sürecimiz, meyvelerin gücünü korur ve onların tadını hatırlatır." Idôle l'Eau de Toilette, güçlü notalar ile ince, şaşırtıcı bir tazeliğin mükemmel buluşmasıdır. Parfüm, yeşil shincha çay akoru ile açılır, ardından yeşil notalar ve bir gül damascena esansı ile birleştirilen gül ikilisi gelir. Taze bergamot, zarif bir turunçgil kalbini korumak için sulu ve taze tonlar ekler.
Kullanım Şekli : 15-20 cm uzaktan, enseye, omuz başlarına ve saç uçlarına sıkınız. Göze ve tahriş olmuş deriye temas ettirmeyiniz.
Model Kodu : LE618500
Mililitre Bilgisi : 100 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Fransa
Ürün Kodu: : 5003135301

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin