Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
Hızlı Gönderi
Lancome Renergie Starter Kit
Lancome Renergie Starter Kit 1
Lancome Renergie Starter Kit 2
Lancome Renergie Starter Kit 3

Lancome Lancome Renergie Starter Kit

1900 TL
Sepette %25 Net İndirim
LNCFEST

Sepette %25 Net İndirim

LNCFEST

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : RÉNERGIE H.P.N. 300-PEPTIT KREM 15ML: 40 yıllık bilimsel uzmanlıktan doğan Lancôme, Hyalüronik Asidi, Niasinamid’i ve güçlü yaşlanma karşıtı özlerden elde edilen 300'den fazla peptit türünü tek bir kremde birleştirdi. Kırışıklık görünümünü azaltır ve daha eşit bir cilt tonu sağlar. Yüz ve boyun için. Hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygundur. ADVANCED GÉNIFIQUE 10ML: Milyonlarca probiyotik içeren formülü ile cildi güçlendiren onarıcı serum Advanced Genifique’i keşfedin. Cildi +%77’ye** kadar daha hızlı onarmaya yardımcı olur, daha canlı, aydınlık ve daha genç bir görünüm sağlar. Düzenli kullanılan 1 şişeden sonra, yaşlanmanın ana belirtilerine gözle görülür şekilde etki eder: Kırışıklık ve ince çizgi görünümünü azaltır, cilt tonunu eşitler ve daha pürüzsüz görünen bir cilt sağlar. Lancôme’un #1 numaralı serumu Advanced Génifique Cildi Güçlendiren Onarıcı Serum, 15 yıllık araştırmalı ve 9 patentli mikrobiyom bilimi ile geliştirilmiştir. RÉNERGIE GÖZ KREMİ 5ML: Hassas göz çevresi için formüle edilmiş Rénergie'nin yaşlanma karşıtı göz çevresi bakımını keşfedin. Yeni nesil Hyalüronik Asit ve Keten Tohumu ekstresinin içerdiği Peptitlerin birleşimi. Anında tazelenmiş bir göz çevresi, düzenli kullanımla kırışıklık görünümünde azalma, göz kapaklarında lifting etkisi ve koyu halka görünümünde azalma. RÉNERGIE MULTILIFT GECE KREMİ 15ML: Rénergie Multi-Lift Gece Kremi, cildinizi nemlendirme özelliğine sahiptir .Multi-Tension kompleksi ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde cildiniz daha sıkı bir görünüm kazanır. Kırışıklıkların görünümünde azalma görülür. Pürüzsüz görünümlü bir cilde uyanın.Tüm cilt tipleri için.
Ürün İçeriği : RÉNERGIE H.P.N. 300-PEPTIT KREM 15ML: HYALÜRONİK ASİT, 300-PEPTİT, NİASİNAMİD İÇEREN YÜKSEK PERFORMANSLI BAKIM KREMİ ADVANCED GÉNIFIQUE 10ML: CİLT BARİYERİNİ ONARMAYA YARDIMCI SERUM Sabah ve akşam cilt bakım rutininizden önce uygulayın RÉNERGIE GÖZ KREMİ 5ML: KIRIŞIKLIK VE KOYU HALKA GÖRÜNÜMÜNÜ AZALTAN LİFTİNG ETKİLİ GÖZ KREMİ RÉNERGIE MULTILIFT GECE KREMİ 15ML: KIRIŞIKLIK KARŞITI VE SIKILAŞTIRICI GECE KREMİ
Kullanım Şekli : RÉNERGIE H.P.N. 300-PEPTIT KREM 15ML: Temiz cilde ve boyun bölgesine günde 2 kez uygulayınız. ADVANCED GÉNIFIQUE 10ML:Advanced Génifique Cildi Güçlendiren Onarıcı Yüz Serumu'nu, her sabah ve akşam temiz cilde, cilt bakım rutininizden önce uygulayın . Serumu el aracılığı ile alna, yanaklara, çeneye ve boyuna uygulayın . T bölgesine uygulayarak uygulamayı bitirin. Ardından nemlendirici sürün. RÉNERGIE GÖZ KREMİ 5ML: ADIM 1 :Ürünü göz çevresine ve göz kapaklarına nazik dokunuşlarla masaj yaparak uygulayın ADIM 2: Koyu halka görünümünü azaltmak için nazik parmak ucu dokunuşlarıyla göz altlarınıza uygulayın RÉNERGIE MULTILIFT GECE KREMİ 15ML: Génifique Gençlik Aktivatörünün üzerine akşamları yüz ve boyun dahil kullanılır.
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Fransa
Model Kodu : LE823100
Ürün Kodu: : 5003122323

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin