Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
Lancome Renergie Triple Serum Eye
Lancome Renergie Triple Serum Eye 1
Lancome Renergie Triple Serum Eye 2
Lancome Renergie Triple Serum Eye 3
Lancome Renergie Triple Serum Eye 4

Lancome Lancome Renergie Triple Serum Eye

3950 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Göz bakımında mükemmel bir yenilik. Rénergie H.C.F. Triple Serum'un yüksek etkili anti-aging gücü, artık göz çevresi için özel olarak geliştirildi. İşlem geçirmiş kadınlar tarafından önerilen: Yeni Rénergie H.C.F. Triple Göz Serumu.Tek bir üründe bir araya getirilmesi zor üç güçlü etken madde: Hyalüronik Asit, C+Niasinamid ve F Vitamini, SNK-Peptid ile güçlendirilmiş, tek bir üçlü dozda birleşti. Tüm göz çevresini hedef alan, içeriklerin yoğun ve hassas bir birleşimi. İşlem yaptırmadan bu sonuçlar mümkün olamaz diye düşünebilirsiniz. Lancôme'un 3 anti-aging bileşeni şimdi bir göz serumunda birleşti.HYALÜRONİK ASİT + SNK-PEPTİT Jel-serum formunda hazırlanan Hyalüronik Asit ve gelişmiş SNK-peptid, kırışıklık görünümünü hedef alan bir tri-peptittir.C+NİASİNAMİD Serum-emülsiyon içerisinde dengelenmiş bir Vitamin C türevi (3-O-Etil-Askorbik Asit) ve Niasinamid (Vitamin B3) konsantrasyonu. Göz konturunu aydınlatmaya yardımcı olur.F VİTAMİNİ Göz çevresindeki cilt dokusunu pürüzsüzleştirmeye yardımcı krem formunda bir bileşen.
Ebat : Göz bakımında mükemmel bir yenilik. Rénergie H.C.F. Triple Serum'un yüksek etkili anti-aging gücü, artık göz çevresi için özel olarak geliştirildi. Tek bir üründe bir araya getirilmesi zor üç güçlü etken madde: Hyalüronik Asit, C+Niasinamid ve F Vitamini, SNK-Peptid ile güçlendirilmiş, tek bir üçlü dozda birleşti. Tüm göz çevresini hedef alan, içeriklerin yoğun ve hassas bir birleşimi.Güçlü tri-peptid, SNK-Peptid ile zenginleştirilmiş yüksek performanslı bir uygulama. 3 anti-aging bileşeni şimdi bir göz serumunda birleşti. HYALÜRONİK ASİT + SNK-PEPTİT: Jel-serum formunda hazırlanan Hyalüronik Asit ve gelişmiş SNK-peptid, kırışıklık görünümünü hedef alan bir tri-peptiddir. C+NIASİNAMİD: Serum-emülsiyon içerisinde dengelenmiş bir Vitamin C türevi (3-O-Etil-Askorbik Asit) ve Niasinamid (Vitamin B3) konsantrasyonu. Göz konturunu aydınlatmaya yardımcı olur. F VİTAMİNİ: Göz çevresindeki cilt dokusunu pürüzsüzleştirmeye yardımcı krem formunda bir bileşen.
Kullanım Şekli : 1.Üç güçlü aktif bileşeni karıştırmak için pompaya bir kez basın ve parmak uçlarınızda birleştirin. 2.Göz altı bölgesinden başlayıp hafif baskı uygulayarak yukarı yönde göz kapaklarına doğru ürünü uygulayın. 3.Göz altından başlayarak kaz ayaklarına ve kaş ortasındaki çizgiler dahil ürünü uygulayın.
Model Kodu : LE873200
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Fransa
Ürün Kodu: : 5003149191

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin