Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Favorilenen
Lancome Renergie Triple Serum 50 Ml
Lancome Renergie Triple Serum 50 Ml 1
Lancome Renergie Triple Serum 50 Ml 2
Lancome Renergie Triple Serum 50 Ml 3
Lancome Renergie Triple Serum 50 Ml 4

Lancome Lancome Renergie Triple Serum 50 Ml

5400 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Lancôme'un cilt görünümünü yenileyen yüksek performanslı yaşlanma karşıtı bakımını keşfedin. Lancome’un inovasyonu Hyalüronik asit, Niasinamid ve Ferülik asidi tek formülde birleştirdi. Rénergie H.C.F. Triple Serum yaşlanmaya karşı etkili bakım sağlar. Deneyen 10 kadından 9'u Rénergie H.C.F. Triple Serum'u kullanmaya devam etmek istediğini söyledi*. /*Kişisel değerlendirme, 50 kişi HYALURONİK ASİT: Hyaluronik asit içeren formülü cilde nem , daha dolgun ve pürüzsüz bir görünüm sağlar. Kırışıklıkların görünümünü azaltır. C VITAMİNİ+NİASİNAMİD: C vitamini türevi ve Niasinamid (vitamin B3) içeren formülü cilt tonunu eşitler, koyu leke görünümünü azaltır ve daha aydınlık bir cilt görünümü sağlar. FERÜLİK ASİT: Renergie Triple serum formülünde ferülik asit bulunmaktadır. Ferulik asit içeren formülü antioksidan koruma sağlar ve cilt görünümünün gelişmesini sağlar.
Ürün İçeriği : Lancôme''un cilt görünümünü yenileyen yüksek performanslı yaşlanma karşıtı bakımını keşfedin. Lancome’un inovasyonu Hyalüronik asit, Niasinamid ve Ferülik asidi tek formülde birleştirdi. Rénergie H.C.F. Triple Serum yaşlanmaya karşı etkili bakım sağlar. Deneyen 10 kadından 9''u Rénergie H.C.F. Triple Serum''u kullanmaya devam etmek istediğini söyledi*. /*Kişisel değerlendirme, 50 kişi HYALURONİK ASİT: Hyaluronik asit içeren formülü cilde nem , daha dolgun ve pürüzsüz bir görünüm sağlar. Kırışıklıkların görünümünü azaltır. C VITAMİNİ+NİASİNAMİD: C vitamini türevi ve Niasinamid (vitamin B3) içeren formülü cilt tonunu eşitler, koyu leke görünümünü azaltır ve daha aydınlık bir cilt görünümü sağlar. FERÜLİK ASİT: Renergie Triple serum formülünde ferülik asit bulunmaktadır. Ferulik asit içeren formülü antioksidan koruma sağlar ve cilt görünümünün gelişmesini sağlar.
Kullanım Şekli : İlk kullanımda, formülün 3 bileşeninin aynı anda geldiğinden emin olana kadar basarak ürünü aktive edin. Her bir pompada 3 ayrı formülün dokusunu hissedin. Gündüz ve gece kullanımı için, 2 pompa ürünü avuç içi ya da parmak uçlarınızda karışıtırın. Nemlendiricinizden önce yüz ve boyun bölgenize yukarı doğru hareketlerle uygulayın.
Model Kodu : LB299001
Menşei : Fransa
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Ürün Kodu: : 5002868566

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin