Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Michael Kors Mens Extreme Blue EDT 100ML
Michael Kors Mens Extreme Blue EDT 100ML 1
Michael Kors Mens Extreme Blue EDT 100ML 2

Michael Kors Michael Kors Mens Extreme Blue EDT 100ML

985 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : Limitleri zorlayan ve sınırlanmayı reddeden bir erkek için. Michael Kors Extreme Blue, şık tazeliği ve tutkulu misklerin dinamik enerjisi ile şehri fethetmeye kararlı aromatik bir kokudur. Koku notalarının modern ve dinamik karışımı, dünyayı fethetmeye hazır bir erkeği mükemmel bir şekilde tamamlar. Koku,bergamotun gevrek notalarıyla açılırken; Angelica tohumu ve pembe biber ilavesi baharatlı bir lezzet katar. Kakule, en iyi notaları en yoğun hale getirmek için baharatların canlandırıcı etkisini sunar. Koku, kalbinde ardıç ve selvi ağacının klasik erkeksiliğini; kremsi ve ferah bir etki için otsu adaçayı, susam karışımı ve ceviz alt tonları ile yayar. Pürüzsüz, kadifemsi bir his veren ve aynı zamanda temiz ve odunsu olan Ambrox, kokusuyla bağımlılık yaratıyor. Ambrox''un sıcaklığı, yumuşak kaşmir ormanlarının ve misklerin duygusallığı ile güçlendirilmiştir. Son dokunuş olarak da paçuli, kokuyu topraksı ve ilgi çekici bir aroma ile aşılar. Koku, gökyüzü mavisi renkli, şık gümüş kapaklı ve berrak bir cam şişede sunulmaktadır.
Kullanım Şekli : Parfümü direkt olarak temiz cildinize 15-20 cm uzaklığından sıkın ve kendiliğinden kurumasını bekleyin.
Parfüm Notası : Bergamot, Melek Otu Tohumu, Pembe Biber, Kakule, Ardıç ve Selvi, Susam Karışımı, Adaçayı, Ambrox, Kaşmeran Ağacı, Misk, Paçuli
Model Kodu : 435K010000
Menşei : İsviçre
Mililitre Bilgisi : 100 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 20+
Ürün Kodu: : 5002727074

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin