Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
Moncler Pour Homme 100 Ml Parfüm Set
Moncler Pour Homme 100 Ml Parfüm Set 1

Moncler Moncler Pour Homme 100 Ml Parfüm Set

4700 TL
Sepette %20 Net İndirim
THHA20

Sepette %20 Net İndirim

THHA20

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Moncler Pour Homme odunsu aromatik bir koku, Alplerin canlı doğal güzelliğini yansıtır. Koku Moncler için özel Alpine yesil akorlarla açılır, adaçayının enerji verici tazeliği ile birleştiğinde, Kokuyu dağ çamlarının zirvesine doğru yükseltir. Doğrudan aşırı dozda Cedarwood ile ısınan özel Mountain Woods anlaşması, Vetiver'in yoğunluğu ile birleştiğinde koza, topraksı bir kuruma oluşturur. Moncler Pour Homme kokusu, nervürlü gümüş bir kasa ile çevrelenmiş benzersiz bir borraccia 'şişesi şeklindeki ambalajda sergileniyor ve Moncler'in dağcılık kökenlerine ve bir Moncler ceketinin ikonik kapitone yapısına adeta bir yankı uyandırıyor.
Kullanım Şekli : Vücudunuzun sıcak noktalarına uygulayınız: Bilek, dirsek içi ve boyun. 15-20 cm uzaktan, enseye, omuz başlarına ve saç uçlarına sıkınız. Göze ve tahriş olmuş deriye temas ettirmeyiniz.
Parfüm Notası : Üst Nota: Yeşil İtalyan Mandalinasi, Seçkin Yeşil Çam Ağacı Orta Nota: Salt Yasemin, Meyve Alt Notalar Alt Nota,:Yeni Seçkin Misk OtU, İpeksi Sofistike Silkolid, Değerli Avusturya Sandal Ağacı
Model Kodu : MNC 1C01
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Fransa
Ürün Kodu: : 5003087110

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin