Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Pelcare Rose Quartz Face Roller
Pelcare Rose Quartz Face Roller 1
Pelcare Rose Quartz Face Roller 2
Pelcare Rose Quartz Face Roller 3
Pelcare Rose Quartz Face Roller 4

Pelcare Pelcare Rose Quartz Face Roller

595 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Rose Quartz taşı "koşulsuz sevgi" olarak bilinen bir taştır. Kendinizle olan ve etrafınızdakilerle olan ilişkinizi dönüştürmekte çok yardımcı olur. Travmatik bir olayda dışarıdan objektif bir şekilde bakmanızdaki farkındalığa yardımcı olur. Göğsünüze yerleştirdiğinizde nefes alışverişinizi rutine sokar. Fiziksel olarak ise kan dolaşımını hızlandıran bu özel "rose quartz" taşı, güzellik taşıdır. Lenfatik dolaşımı aktive ederek cildinize ışıltı katar. Etkisini arttırmak istiyorsanız yüzünüze çok az miktarda yağ uygulayınız.
Kullanım Talimatı : Kan dolaşımını hızlandıran bu özel "rose quartz" taşı, güzellik taşı olarak da bilinir. Etkisini arttırmak istiyorsanız yüzünüze çok az miktarda yağ uygulayınız.Rose Quartz Facial Roller Yararları: + Kan dolaşımını hızlandırır + Cildin esnekliğini arttırır + Lenfatik drenajı arttırır + Kırışıklıkların ve şişkinliğin azalmasında etkilidir + Göz altı torbalarını ve morluklarının azalmasında etkilidir + Toksin detoksuna yardımcı olur + Gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olur
Ürün İçeriği : %100 Rose Quartz taşıdır.
Kullanım Şekli : Yüzünüze bir miktar yüz yağı sürünüz. Tercihen Brightening ya da Glowing Oil çok uygun olacaktır. Yüzünüzün ortasından başlayıp , saç diplerinize doğru masajınızı eşit sayılarda tamamlayınız.
Model Kodu : P0001
Menşei : Kanada
Ürün Kodu: : 5002590920

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin