Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Salvatore Ferragamo Amo Per Lei Edp 50 Ml Kadın Parfüm
Salvatore Ferragamo Amo Per Lei Edp 50 Ml Kadın Parfüm 1
Salvatore Ferragamo Amo Per Lei Edp 50 Ml Kadın Parfüm 2

Salvatore Ferragamo Salvatore Ferragamo Amo Per Lei Edp 50 Ml Kadın Parfüm

3941 TL
Sepette %25 Net İndirim
ANG025

Sepette %25 Net İndirim

ANG025

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Amo Ferragamo, yaşamdan esinlenen ve hayattan heyecan duyan kadınların kokusudur."Amo" - İtalyanca "seviyorum" - dünyanın ona sunduğu her fırsatı değerlendirmeye hazır, gerçekçi, özgür ruhlu genç bir kadının kişisel aşk ilanıdır. İtalyan yaşam tarzının gülümsemesini takıyor: karşı konulmaz bir şekilde kadınsı, zahmetsizce şehvetli, modern ve hayata tutkulu. Amo Per Lei, KEYİFLİ YAŞAM için bir ilahi. Mutluluk, uyum ve kişisel bakım için bir övgü. Basit eylemler yoluyla kişinin içsel benliğiyle yeniden bağlantı kurma arzusunun ifadesi. KENDİLERİNİ ÖNCELİKLİ kılma cesaretine sahip kadınlar için.
Ürün İçeriği : Üst nota: Armut suyu, Ahududu. Orta Nota: Manolya, Osmanthus. Alt Nota: Sedir ağacı, Sandal ağacı, Kaşmeran, Misk
Mililitre Bilgisi : Üst Nota: Armut Suyu, Ahududu. Orta Nota: Manolya, Osmanthus. Alt Nota: Sedir Ağacı, Sandal Ağacı, Kaşmeran, Misk
Kullanım Şekli : Vücudunuzun sıcak noktalarına uygulayınız: bilek, dirsek içi ve boyun. 15-20 cm uzaktan, enseye, omuz başlarına ve saç uçlarına sıkınız. Göze ve tahriş olmuş deriye temas ettirmeyiniz.
Parfüm Notası : Odunsu Çiçek Misk
Ürün Açıklaması : Salvatore Ferragamo, Amo Ferragamo hikayesinin yeni koku olan Amo Ferragamo Per Lei'yi karşılıyor. Işıltılı ve sofistike yeni koku, meyveli vurgular, yeşil akorlar ve odunsu nüansların bir karışımıdır ve modern, dikkatli kadınlığın tüm yönlerini keşfeder. Amo Ferragamo imzalı şişe, zarif bir pembe nüansta zarif bir saten kaplamaya sahipken, ince bir deri fiyonk, benzersiz Amo mührünü süslüyor. Amo Ferragamo Per Lei, günlük yaşamındaki basit eylemlerle kendini sevmeyi öğrenen cesur bir kadının samimi yolculuğunun mükemmel bir temsilidir.
Model Kodu : SF 23302
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : İtalya
Ürün Kodu: : 5002909056

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin