Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Shiseido Waso Yuzu-C Beauty Sleepıng Mask / Nemlendirici Gece Maskesi
Shiseido Waso Yuzu-C Beauty Sleepıng Mask / Nemlendirici Gece Maskesi 1
Shiseido Waso Yuzu-C Beauty Sleepıng Mask / Nemlendirici Gece Maskesi 2
Shiseido Waso Yuzu-C Beauty Sleepıng Mask / Nemlendirici Gece Maskesi 3

Shiseido Shiseido Waso Yuzu-C Beauty Sleepıng Mask / Nemlendirici Gece Maskesi

2100 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Gece boyunca cilde yoğun nem veren ve parlaklık kazandıran nemlendirici bir gece maskesi. Güneşte olgunlaşmış, C vitamini açısından zengin Yuzu Limonu ile güçlendirilmiştir. Uykusuz kalmış ciltlerin bile dolgun ve tazelenmiş hissederek uyanmasına yardımcı olur.
Ürün İçeriği : WATER(AQUA/EAU)・DIPROPYLENE GLYCOL・ALCOHOL DENAT.・GLYCERIN・PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE・MALTITOL・DIMETHICONE・TREHALOSE・EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX(CANDELILLA CERA/CIRE DE CANDELILLA)・PHENOXYETHANOL・PEG-240/HDI COPOLYMER BIS-DECYLTETRADECETH-20 ETHER・PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATER・CARBOMER・ALCOHOL・POTASSIUM HYDROXIDE・PEG/PPG-17/4 DIMETHYL ETHER・LAUROYL LYSINE・BUTYLENE GLYCOL・SODIUM METAPHOSPHATE・ASCORBYL TETRAISOPALMITATE・SODIUM METABISULFITE・DISODIUM EDTA・DEXTRIN PALMITATE・ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER・PHYTOSTERYL/OCTYLDODECYL LAUROYL GLUTAMATE・ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL (ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL)・IRON OXIDES (CI 77492)・LIMONENE・CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) OIL・LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL・TRIISOSTEARIN・CITRUS JUNOS SEED EXTRACT・TRIMETHYLOLPROPANE TRIETHYLHEXANOATE・CITRUS DEPRESSA PEEL EXTRACT・CITRUS JUNOS FRUIT EXTRACT・SALVIA OFFICINALIS (SAGE) OIL・METHICONE・BHT・TETRADECENE・TOCOPHEROL・  <M094916-702>
Kullanım Şekli : Yatmadan önce gece cilt bakımı rutininin son adımı olarak kullanın. Parmak uçlarınıza badem büyüklüğünde bir miktar alın ve cildinize yayın. Gece boyunca yüzünüzde bırakın. Daha iyi sonuç alabilmek için haftada iki kez kullanılması önerilir.
Model Kodu : 17879
Menşei : Fransa
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Ürün Kodu: : 5002749698

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin