Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Hızlı Gönderi
Shiseido Future Solution LX Legendary Enmei Ultimate Briliance Eye Cream 15 Ml Göz Kremi
Shiseido Future Solution LX Legendary Enmei Ultimate Briliance Eye Cream 15 Ml Göz Kremi 1
Shiseido Future Solution LX Legendary Enmei Ultimate Briliance Eye Cream 15 Ml Göz Kremi 2
Shiseido Future Solution LX Legendary Enmei Ultimate Briliance Eye Cream 15 Ml Göz Kremi 3
Shiseido Future Solution LX Legendary Enmei Ultimate Briliance Eye Cream 15 Ml Göz Kremi 4

Shiseido Shiseido Future Solution LX Legendary Enmei Ultimate Briliance Eye Cream 15 Ml Göz Kremi

15750 TL
Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : NEDİR? Shiseido Legendary Enmei Ultimate Brilliance Eye Cream, 5 ana endişeyi hedef alan en lüks göz kremimizdir: donukluk, koyu halkalar, kırışıklıklar, sarkma ve kaşlar arasındaki çizgiler. NE YAPAR? Shiseido’nun bu özel lüks göz bakımı, özel Efsanevi Enmei kompleksi TX ve SublimActive tarafından desteklenmektedir. Hücre fonksiyonunu ve göz çevresindeki cildin doğuştan gelen yenilenme gücünü desteklemek için Akoya İnci özü dahil 7 hedeflenen birinci sınıf içerikle birleştirilmiştir. Cildin doğuştan gelen yenilenme gücünü destekler ve göz çevresindeki cildin nemini yeniler, parlaklığa, pürüzsüzlüğe, esnekliğe ve sıkılığa yardımcı olur. Kremin yanından yer alan, geleneksel Japon mücevherlerinden ilham alan porseleninden yapılmış magatama özel masaj aleti sizlere premium uygulama sunar. Bu taş emilimi ve etkinliği artırır. Bununla birlikte: -Daha genç görünen bir cilt için Longevity geninin ifadesini artırır -Hücreleri yaşlanma hasarından korumak için antioksidan geninin ifadesini artırır -Hücresel enerjiyi yeniden aktifleştirir -Aşırı melanini azaltır -Cilt bariyer işlevini, mikro sirkülasyonu ve kolajen üretimini iyileştirir NE GÖRECEĞİM? -Anında tüm göz çevresi %90 daha pürüzsüz ve %73* daha parlak görünür -Kanıtlanmış 24 saat nemlendirme* sayesinde göz çevresi yoğun bir şekilde nemli kalır KULLANIMI: Her sabah UV koruması uygulamadan önce ve akşam cilt bakım rutininizin son adımında kullanın. Temiz cildinize uygulayınız.
Ürün İçeriği : INGREDIENTS:WATER(AQUA/EAU)・GLYCERIN・BUTYLENE GLYCOL・DIPROPYLENE GLYCOL・DIPHENYLSILOXY PHENYL TRIMETHICONE・ALCOHOL・DIMETHICONE・TRIETHYLHEXANOIN・BEHENYL ALCOHOL・PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHER・POTASSIUM METHOXYSALICYLATE・PHYTOSTERYL/OCTYLDODECYL LAUROYL GLUTAMATE・HYDROGENATED POLYISOBUTENE・TOCOPHERYL ACETATE・2-O-ETHYL ASCORBIC ACID・XANTHAN GUM・PRUNUS SPECIOSA LEAF EXTRACT・ANGELICA ACUTILOBA ROOT EXTRACT・CITRUS DEPRESSA PEEL EXTRACT・IRIS FLORENTINA ROOT EXTRACT・EUCHEUMA SERRA/GRATELOUPIA SPARSA/SACCHARINA ANGUSTATA/ULVA LINZA/UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT・TYPHA ANGUSTIFOLIA SPIKE EXTRACT・ISODONIS JAPONICUS LEAF/STALK EXTRACT・HYDROLYZED SILK・CAMELLIA JAPONICA SEED EXTRACT・RETINYL PALMITATE・SACCHARINA ANGUSTATA/UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT・CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT・BUPLEURUM FALCATUM ROOT EXTRACT・NASTURTIUM OFFICINALE LEAF/STEM EXTRACT・HYDROLYZED CONCHIOLIN PROTEIN・BATYL ALCOHOL・BEHENIC ACID・HYDROGENATED PALM OIL・PEG-60 GLYCERYL ISOSTEARATE・PEG-10 DIMETHICONE・MICA・ELAEIS GUINEENSIS (PALM) KERNEL OIL・DIMETHYLACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE CROSSPOLYMER・ELAEIS GUINEENSIS (PALM) OIL・SODIUM METAPHOSPHATE・POTASSIUM HYDROXIDE・DISODIUM EDTA・SILICA・LINALOOL・LIMONENE・CITRONELLOL・GERANIOL・ALUMINUM HYDROXIDE・ALPHA-ISOMETHYL IONONE・SODIUM METABISULFITE・BENZYL BENZOATE・CINNAMOMUM CASSIA BARK EXTRACT・TOCOPHEROL・ZEA MAYS (CORN) OIL・BHT・CITRIC ACID・PHENOXYETHANOL・FRAGRANCE (PARFUM)・TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)・IRON OXIDES (CI 77491)・  <M109858-712>
Kullanım Şekli : KULLANIMI: Her sabah UV koruması uygulamadan önce ve akşam cilt bakım rutininizin son adımında kullanın. Temiz cildinize uygulayınız.
Model Kodu : 20849
Mililitre Bilgisi : 15 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Japonya
Ürün Kodu: : 5003088754

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin