Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
Shiseido Men Total Revitalizer Eye 0.53Oz / 15Ml
Shiseido Men Total Revitalizer Eye 0.53Oz / 15Ml 1
Shiseido Men Total Revitalizer Eye 0.53Oz / 15Ml 2
Shiseido Men Total Revitalizer Eye 0.53Oz / 15Ml 3
Shiseido Men Total Revitalizer Eye 0.53Oz / 15Ml 4

Shiseido Shiseido Men Total Revitalizer Eye 0.53Oz / 15Ml

3100 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : WATER(AQUA/EAU)・DIMETHICONE・BUTYLENE GLYCOL・GLYCERIN・SQUALANE・NIACINAMIDE・DIPROPYLENE GLYCOL・DIPENTAERYTHRITYL HEXAHYDROXYSTEARATE・MYRISTYL MYRISTATE・BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER・DIMETHICONE CROSSPOLYMER・BEHENYL ALCOHOL・SILICA・GLYCERYL STEARATE SE・STEARYL ALCOHOL・PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE・CETYL ETHYLHEXANOATE・DIMETHYLACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE CROSSPOLYMER・ERYTHRITOL・PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHER・BATYL ALCOHOL・PEG-40 STEARATE・PHENOXYETHANOL・TOCOPHERYL ACETATE・TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)・POLYSORBATE 60・MICA・SORBITAN TRISTEARATE・XYLITOL・XANTHAN GUM・SODIUM CITRATE・BHT・DISODIUM EDTA・FRAGRANCE (PARFUM)・ALCOHOL・SODIUM METAPHOSPHATE・TIN OXIDE・ORYZANOL・CITRIC ACID・MENTHOL・ORYZA SATIVA (RICE) GERM OIL・LIMONENE・ALUMINUM HYDROXIDE・IRON OXIDES (CI 77492)・TOCOPHEROL・HYDROGENATED LECITHIN・MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) LEAF EXTRACT・CENTAUREA CYANUS FLOWER EXTRACT・SANGUISORBA OFFICINALIS ROOT EXTRACT・CRATAEGUS MONOGYNA FLOWER EXTRACT・CINNAMOMUM CASSIA BARK EXTRACT・SODIUM CARBOXYMETHYL BETA-GLUCAN・FAGUS SYLVATICA BUD EXTRACT・CAMELLIA JAPONICA SEED EXTRACT・PERILLA OCYMOIDES LEAF EXTRACT・GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT・GANODERMA LUCIDUM (MUSHROOM) STEM EXTRACT・
Ürün Açıklaması : MDİ BAŞLAYIN CİLDİNİZ CANLI KALSINYaşlanmanın 5 ana belirtisini hedefleyen yüksek performanslı yaşlanma karşıtı göz çevresi bakım kremi.Yaşlanma karşıtı ve aydınlatıcı göz çevresi bakım kremi. Total Revitalizer Eye krem göz çevresinde hassas cildin zayıflamış işlevini yenilemeye yardımcı olur. Hassas göz çevresini nemlendirir ve tazeler. Daha fazla yaşlanma belirtilerini önlemek için cildin bariyer işlevini onarır. 48 saat derinlemesine nemlendirme* sağlar. Yaşlanmanın 5 belirtisini iyileştirir ve gözaltlarındaki koyu halkaları azaltmaya yardımcı olur. *24 gönüllü üzerinde enstrümantal test Yeni Pirinç Kepeği Teknolojisi Yaşla birlikte azalan epidermis* fonksiyonlarını destekleyerek yaşlanma belirtilerine karşı cildi güçlendirir ve enerji üretimini aktif olarak teşvik eder. Pirinç Kepeği Yağı Kompleksi, Xylitol ve Nikotinamid ile oluşturulmuş bu eşsiz teknoloji, cildinizi yaşlanmanın 5 ana belirtisiyle savaşması için destekler. *in vitro testi Zengin ve pürüzsüz Total Revitalizer Eye, lüks bir kremsi dokuya sahip göz çevresi bakım kremidir. Hızla emilir ve göz çevresini pürüzsüzleştirerek daha enerjik görünmesine yardımcı olur.Kullanımı:- Cilt bakım rutininizin son adımı olarak her sabah ve akşam uygulayın. - Parmak ucunuza bir miktar ürün alarak göz çevrenize uygulayın.
Model Kodu : 18410
Menşei : Japonya
Mililitre Bilgisi : 15 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Kullanım Şekli : ・Cilt bakım rutininizin son adımı olarak her sabah ve akşam uygulayın. ・Parmak ucunuza bir miktar ürün alarak göz çevrenize uygulayın.
Ürün Kodu: : 5002869738

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin