Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Shiseido 100 Ml Nemlendirici
Shiseido 100 Ml Nemlendirici 1
Shiseido 100 Ml Nemlendirici 2

Shiseido Shiseido 100 Ml Nemlendirici

3050 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : "Ingredıents:Water(Aqua/Eau)・Alcohol・Glycerın・Butylene Glycol・Dıpropylene Glycol・Xylıtol・Dıphenylsıloxy Phenyl Trımethıcone・Dıethylhexyl Succınate・Dımethıcone・Sılıca・Erythrıtol・Peg/Ppg-14/7 Dımethyl Ether・Phenoxyethanol・Behenyl Alcohol・Trıethanolamıne・Carbomer・Batyl Alcohol・Tocopheryl Acetate・Peg/Ppg-17/4 Dımethyl Ether・Phytosteryl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate・Fragrance (Parfum)・Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer・Trısodıum Edta・Polyquaternıum-51・Lauryl Betaıne・Oryza Satıva (Rıce) Germ Oıl・Lımonene・Hydrogenated Lecıthın・Angelıca Acutıloba Root Extract・Lınalool・Cınnamomum Cassıa Bark Extract・Oryzanol・Camellıa Japonıca Seed Extract・Perılla Ocymoıdes Leaf Extract・Sodıum Benzoate・Tocopherol・ "
Kullanım Şekli : Yüzünüzü temizledikten ve/veya tıraş ettikten sonra uygulayın. Avucunuza iki kez (yaklaşık 1 ml) pompalayın ve yüzünüze eşit olarak uygulayın. Göz çevresi için de kullanılabilir.
Ürün Açıklaması : Cildin canlandırıcı gücünü arttırmaya ve cildin optimal nem dengesini korumaya yardımcı olur. Cildin 32 saat nemli olmasını sağlar.
Model Kodu : 17154
Mililitre Bilgisi : 100 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : Tüm Yaş
Menşei : Japonya
Ürün Kodu: : 5002697689

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin