Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Shiseido 50 Ml Nemlendirici
Shiseido 50 Ml Nemlendirici 1
Shiseido 50 Ml Nemlendirici 2
Shiseido 50 Ml Nemlendirici 3
Shiseido 50 Ml Nemlendirici 4

Shiseido Shiseido 50 Ml Nemlendirici

4500 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : ŞİMDİ BAŞLAYIN CİLDİNİZ CANLI KALSIN Yüksek performanslı kırışıklık karşıtı krem. Yaşlanmanın 5 ana belirtisini hedefler ve 48 saat boyunca* cildinizi nemli tutar. *24 gönüllü üzerinde yapılan enstrümantal test Enerjik ve canlı görünen bir cilt için yaşlanma karşıtı nemlendirici krem. Günlük rutininize zahmetsizce giren gelişmiş yaşlanma karşıtı cilt bakımı çözümü. Pirinç Kepeği Teknolojisi ve peygamber çiçeği özü sayesinde yaşlanmanın 5 ana belirtisini hedefler: Kırışıklıklar, sarkma, donukluk, pürüzlülük ve elastikiyet kaybı. 48 saat boyunca derinlemesine nemlendirme* sağlar. Günlük olarak sabah, akşam ve tıraş sonrası kullanın. *24 gönüllü üzerinde yapılan enstrümantal test Yeni Pirinç Kepeği Teknolojisi Yaşla birlikte azalan epidermis* fonksiyonlarını destekleyerek yaşlanma belirtilerine karşı cildi güçlendirir ve enerji üretimini aktif olarak teşvik eder. Pirinç Kepeği Yağı Kompleksi, Xylitol ve Nikotinamid ile oluşturulmuş bu eşsiz teknoloji, cildinizi yaşlanmanın 5 ana belirtisiyle savaşması için destekler. *in vitro testi Hızlı Emilim Güçlü formül, yapışkanlık hissi bırakmadan hızla emilir. Krem, cildinize kalıntı bırakmadan kolay yayılır ve cildinize daha enerjik bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur.
Ürün İçeriği : WATER(AQUA/EAU)・DIMETHICONE・GLYCERIN・ALCOHOL・DIPROPYLENE GLYCOL・NIACINAMIDE・AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER・SILICA・XYLITOL・PHENOXYETHANOL・CETYL ETHYLHEXANOATE・TOCOPHERYL ACETATE・ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER・ISOHEXADECANE・POLYSORBATE 60・BUTYLENE GLYCOL・PEG-20 GLYCERYL ISOSTEARATE・FRAGRANCE (PARFUM)・AMINOPROPYL DIMETHICONE・POLYSORBATE 80・SODIUM CITRATE・ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER・DIPEPTIDE-15・DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE・SORBITAN OLEATE・POTASSIUM HYDROXIDE・CITRIC ACID・SODIUM METABISULFITE・SODIUM METAPHOSPHATE・ORYZA SATIVA (RICE) GERM OIL・TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)・LIMONENE・PAEONIA ALBIFLORA ROOT EXTRACT・HYDROGENATED LECITHIN・MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) LEAF EXTRACT・LINALOOL・CENTAUREA CYANUS FLOWER EXTRACT・SANGUISORBA OFFICINALIS ROOT EXTRACT・CINNAMOMUM CASSIA BARK EXTRACT・IRON OXIDES (CI 77492)・ALUMINUM HYDROXIDE・SODIUM CARBOXYMETHYL BETA-GLUCAN・FAGUS SYLVATICA BUD EXTRACT・ORYZANOL・CAMELLIA JAPONICA SEED EXTRACT・PERILLA OCYMOIDES LEAF EXTRACT・BENZOIC ACID・GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT・GANODERMA LUCIDUM (MUSHROOM) STEM EXTRACT・TOCOPHEROL・
Kullanım Şekli : ・Her sabah ve akşam cildinizi temizledikten veya tıraştan sonra uygulayın. ・Gözlerle temasından kaçının.
Model Kodu : 18408
Menşei : Japonya
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Ürün Kodu: : 5002869763

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin