Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Shiseido Ginza Limited Edition EDP Kadın Parfüm 50 Ml
Shiseido Ginza Limited Edition EDP Kadın Parfüm 50 Ml 1

Shiseido Shiseido Ginza Limited Edition EDP Kadın Parfüm 50 Ml

4250 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : 48 yıl önce Shiseido’nun hikayesinin başladığı, Tokyo’nun kalbinin attığı yer olan Ginza’dan adını almıştır. Markaya göre, Batı'da koku bir baştan çıkarma aracı olarak kabul edilirken, Japonya'da daha kişisel ve manevi bir anlam kazanıyor Bu felsefeden yola çıkan Shiseido, Ginza ile kadınlığı yücelten bir koku sunuyor Hafiflik ve parlaklık, kırılganlık ve güç, sağduyu ve tutku, kokunun simgelediği niteliklerGinza, odunsu-floral notalara sahip adeta bir çiçek buketi. Paçuli, sandal ağacı ve Hinoki notalarının gücüyle harmanlanan yasemin, manolya, frezya ve Japon orkidesi akorlarıGinza, kişiliği sihirli bir güce dönüştüren ve tüm farklı yönleri ve zıtlıklarıyla kadınların gücünü vurgulayan özel bir parfüm. Karine Dubreuil ve Maia Lernout tarafından bestelenen Ginza, Japonya'nın koku geleneğini modernizme dayandırmak için çarpıtıyor Çiçeklerin doğal zarafeti kutsal ağaçların gücü ile buluştuğunda mükemmel bir simya ortaya çıkıyor. Ginza, bu simyasının sonucudur Ginza şişesi tasarımcı Constance Guisset tarafından yaratıldı Siyah hançer bardağı deler ve kokunun pembe sıvısına batar Kanadalı karizmatik model Elizabeth Davison, Ginza'nın yüzüdür
Ürün İçeriği : ALCOHOL - FRAGNANCE (PARFUM) - WATER (AQUA/EAU) - BENZYL SALICYLATE - LIMONENE - LINALOOL - BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE - ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE - ALPHA-ISOMETHYL IONENE - CITRONELLOL - COUMARIN - BHT - CINNAMYL ALCOHOL - FARNESOL - CITRAL - GERANOIL - BENZYL BENZOATE - EUGNOL - RED 4 (CI 14700) - EXT. VIOLET 2 (CI 60730) - YELLOW 5 (CI 19140)
Parfüm Notası : Ginza, odunsu-floral notalara sahip adeta bir çiçek buketi. Paçuli, sandal ağacı ve Hinoki notalarının gücüyle harmanlanan yasemin, manolya, frezya ve Japon orkidesi akorları.
Model Kodu : 19169
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Menşei : Fransa
Ürün Kodu: : 5002964050

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin