3-15 Yaş
3-15 Yaş
0-24 Ay
0-24 Ay
Synchro Skin Self Refreshing Custom Finish Powder Foundation Pudra 410
Satıcı:
BOYNER
10.0
4.150 TL
%15 İndirim
Sepette
3.527,50 TLHenüz Değerlendirme Yapılmamış
Standart Teslimat
Kargo Bedava
Tahmini 20 Haziran Cumartesi Kargoda
Mağazadan Teslim
Tıkla Gel ile Mağazadan Teslim Alınabilir
Bize duyduğun güven birinci önceliğimiz. Ürünleri resmi tedarikçilerinden alarak %100 orijinal ürün garantisi ile seninle buluşturuyoruz.
Ürün Bilgileri
Cilt Tipi
Tüm Cilt Tipleri
Kullanım Şekli
Islak uygulama için; Süngeri suyla ıslatın. Fazla ıslak olmayacak hafif nemli olacak. Ürünü az miktarda alabilmeniz için süngerin beyaz tarafını kullanın, Tampon hareketleri yaparak uygulayın. Kuru uygulama için; Ürünü az miktarda alabilmeniz için süngerin beyaz tarafını kullanın. Yüzünüzün ortasından başlayıp dışa doğru uygulamaya devam edin. Gereken yerlerde daha iyi kapatıcılık için hafif tampon hareketler ile uygulama yapınız.
Menşei
Japonya
Mililitre Bilgisi
9 gr
Cilde aktif bir şekilde uyum sağlayan ve doğal bir görünüm için gün boyu kendini yenileyebilen hafif yapılı, uzun süre kalıcı, pudra- fondötendir.İçerisinde bulunan ActiveForceTM teknolojisi sayesinde suya,tere ve neme dayanıklıdır.24 saat dayanıklı olmasının yanı sıra 8 saat boyunca ciltte yağ kontrolünü sağlar ve yüzde parçalanma yapmaz. Doğal görünüm için bu muhteşem kremsi pudrayı hem kuru hem ıslak olarak kullanabilirsiniz. Özel çift taraflı süngeri pudrayı ideal miktarda almak için tasarlanmıştır.Islak uygulama için siyah tarafı kuru uygulama için ise beyaz tarafı kullanınız.
Tüm Değerlendirmeler
(0)
Hangi Mağazada Var?
Kampanyalar (1)
Teslimat Bilgileri
Ödeme Bilgileri
İade, Değişim Bilgileri
Shiseido
Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Custom Finish Powder Foundation Pudra - 410
Renksiz Renk
4.150 TL
%15 İndirim
Sepette
3.527,50 TL