Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
Hızlı Gönderi
Waso Yuzu-C Glow-On-Shot 28 Ml
Waso Yuzu-C Glow-On-Shot 28 Ml 1
Waso Yuzu-C Glow-On-Shot 28 Ml 2

Shiseido Waso Yuzu-C Glow-On-Shot 28 Ml

2390 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : INGREDIENTS:WATER(AQUA/EAU)・GLYCERIN・SQUAL ANE・BUTYLENEGLYCOL・ALCOHOLDENAT.・SODIUMPCA・TREHALOSE・PYRUSMALUS(APPLE)FRUITWATER・SODIUMCHLORIDE・VITISVINIFERA(GRAPE)SEEDOIL・2-O-ETHYLASCORBICACID・ASCORBYLTETRAISOPALMITATE・LAUR YLBETAINE・ROSMARINUSOFFICINALIS(ROSEMARY)LEAFOIL(ROSMARINUSOFFICINALISLEAFOIL)・TOCOPHERYLACETATE・XANTHANGUM・LAVANDULAANGUSTIFOLIA(LAVENDER)OIL・CITRUSJUNOSFRUITEXTRACT・CITRUSJUNOSSEEDEXTRACT・SALVIAOFFICINALIS(SAGE)OIL・CITRUSDEPRESSAPEELEXTRACT・SESAMUMINDICUM(SESAME)SEEDOIL・ROSACANINAFRUITOIL・ASCORBYLDIPALMITATE・ALCOHOL・SODIUMCITRATE・TOCOPHEROL・SODIUMMETAPHOSPHATE・DIPROPYLENEGLYCOL・HYDROXYPROPYLMETHYLCELLULOSE・SODIUMMETABISULFITE・CITRICACID・LIMONENE・CITRUSAURANTIUMDULCIS(ORANGE)OIL・LINALOOL・HELIANTHUSANNUUS(SUNFLOWER)SEEDOIL・PHENOXYETHANOL・SODIUMBENZOATE・<M102723-712>
Kullanım Şekli : Sabah ve akşam tek başına veya nemlendiricinizden önce kullanın. Gerekirse üzerine UV koruması kullanın Formülün karışması için kullanmadan önce iyice çalkalayın Hedeflenen alanlarda anında parlaklık için lokal dokunuşlar yapabilirsiniz.
Ürün Açıklaması : Anında parlayan göz çevresi için Japon süper bileşeni Yuzu ve C Vitamini ile temiz içerikli ve vegan sertifikalı Göz bakım kremi Japon Yuzu özünün nem yükleme gücünü ve aydınlatıcı özelliğini C Vitamini ile birleştirir. Hedeflenen aktif bileşenler ve serinletici etki sayesinde koyu halkaları ve şişliği etkili bir şekilde azaltır.Enerjik bir göz çevresi: 12 saat yoğun bir şekilde nemlendirme sağlar. %31 daha az koyu halka ve %35 daha az şişkinliği hedefler. Daha parlak ve ışıltılı bir göz çevresi sunar.
Model Kodu : 18993
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Fransa
Ürün Kodu: : 5002933369

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin