Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Hızlı Gönderi
Shiseido Ultimune Future Power Shot 15 Ml
Shiseido Ultimune Future Power Shot 15 Ml 1
Shiseido Ultimune Future Power Shot 15 Ml 2
Shiseido Ultimune Future Power Shot 15 Ml 3
Shiseido Ultimune Future Power Shot 15 Ml 4

Shiseido Shiseido Ultimune Future Power Shot 15 Ml

4350 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Shiseido Ultimune Future Power Shot, The Lifeblood™ tarafından desteklenen ImuGeneration150 Teknolojisini™ içeren bu hızlı emilen yoğun serum, şimdi ve gelecekte cildinizi çeşitli ortamlarda beslemeye ve korumaya yardımcı olur. Konsantre yapıdadır. Cilde uygulandığında hafif ve pürüzsüz bir his verir ve doğal olarak canlı bir görünüm için kolayca emilir. Gül ve vadi zambağının zengin kokularını sakinleştirici odunsu notalarla birleştiren bir kokusu vardır. Enerji veren ferahlatıcı kokusunun keyfini çıkarın. Koku, sürdürülebilir* doğal esansiyel yağ bileşenleriyle aşılanmıştır. ULTIMUNE'un temel bileşenlerinin 15X konsantrasyonuyla güçlendirilmiş bu güçlü serum dozu, yaş, cinsiyet ve cilt tipinden bağımsız olarak sağlıklı, canlı cildi içten besler. Parlak bir cilt yaratır. - ImuGeneration150 Technology™ ile güçlendirilmiş bu serum, 15X konsantrasyonda β-glukan, Reishi Özü, İris Özü ve Hibiskus Özü ile cildin savunmasını* güçlendirir. Şimdiye kadarki en yüksek ana bileşen konsantrasyonu ile cildinizin iç gücünü açığa çıkarın. - SHISEIDO tarafından gelecek düşünülerek tüm cinsiyetler ve yaşlar için özel olarak formüle edilmiştir. - Kullanıcıların %95’i ciltlerinin daha parlak olduğunu söyledi. - Kullanıcıların %96’sı ciltlerinin daha nemli göründüğünü söyledi. - Kullanıcıların %94’ü ciltlerinin daha sıkı göründüğünü söyledi.
Ürün İçeriği : INGREDIENTS:WATER(AQUA/EAU)・BUTYLENE GLYCOL・DIPROPYLENE GLYCOL・GLYCERIN・DIGLYCERIN・PEG-6・PEG-32・BEHENETH-20・COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX(COPERNICIA CERIFERA CERA/CIRE DE CARNAUBA)・PHENOXYETHANOL・PEG-400・PEG-20 GLYCERYL ISOSTEARATE・VP/VA COPOLYMER・POLYVINYL ALCOHOL・CARBOMER・CHLORPHENESIN・PPG-13-DECYLTETRADECETH-24・PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHER・TOCOPHERYL ACETATE・XANTHAN GUM・ROSA DAMASCENA FLOWER WATER・FRAGRANCE (PARFUM)・POTASSIUM HYDROXIDE・ALCOHOL・SILICA・DISODIUM EDTA・SODIUM POLYACRYLATE・SODIUM METAPHOSPHATE・TREMELLA FUCIFORMIS POLYSACCHARIDE・LINALOOL・TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)・SODIUM CARBOXYMETHYL BETA-GLUCAN・GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT・LIMONENE・TIN OXIDE・SANGUISORBA OFFICINALIS ROOT EXTRACT・GERANIOL・LACTOBACILLUS/HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER FERMENT FILTRATE・ORIGANUM MAJORANA LEAF EXTRACT・ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL (ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL)・HOUTTUYNIA CORDATA EXTRACT・TOCOPHEROL・IRIS FLORENTINA ROOT EXTRACT・CAMELLIA JAPONICA SEED EXTRACT・GANODERMA LUCIDUM (MUSHROOM) STEM EXTRACT・PERILLA OCYMOIDES LEAF EXTRACT・
Kullanım Şekli : Haftada iki kez kullanın. Cildinize herhangi bir emülsiyon veya kremden önce uygulayın. Yüze eşit şekilde dağıtmak ve pürüzsüzleştirmek için işaret parmağınızla alt düğmeye basın.
Model Kodu : 21309
Mililitre Bilgisi : 15 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Fransa
Ürün Kodu: : 5003078733

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin