Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
Shiseido Shiseido Global Bodycare Super Slimming Reducer 200 Ml Vücut Sıkılastırıcı
Shiseido Shiseido Global Bodycare Super Slimming Reducer 200 Ml Vücut Sıkılastırıcı 1

Shiseido Shiseido Shiseido Global Bodycare Super Slimming Reducer 200 Ml Vücut Sıkılastırıcı

3650 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Vücutta toparlanma. Vücut hatlarında yeniden şekillenmeGüçlü incelme ve selülit önleyici etki sağlayan nemlendirici jel krem. Ciltte sıkılaşma ve cilt yüzeyinde düzelme sağlanırken,hatların yeniden şekillendirilmesine yardımcı olur. Etkisi bilimsel olarak kanıtlanmış,Fat Fighting Kapsüller ve aromakolojik SLM sayesinde yağların kırılması, yakılması ve fazla yağların birikmesini engellemeye yardımcı olur.* Uygulayın ve incelmeye başlayın.-Serinlik hissi verir ve cilt tonunu düzenler.-Cilt yüzeyi pürüzsüzleşip sıkılaşırken,ciltteki çukurlu görünüm gözle görülür şekilde azalır.-Dermakolojikolarak test edilmiştir.*in vitro test
Mililitre Bilgisi : 200 ml
Kullanım Şekli : Tamamen emilene kadar kalça, bel ve üst kolların alt kısımları gibi selülit oluşumuna eğilimi olan bölgelere masaj yaparak uygulayın.Optimum etki ve aromakolojik koku keyfi için günde iki defa kullanın.Not:Gözlerle temasından kaçınınız. Gözle temas halinde ovalamayınız ve hemen su ile yıkayınız.
Ürün İçeriği : Belinizi inceltip basen bölgesini  yeniden şekillendirerek; heykel gibi bir vücuda sahip olmanızı sağlar. Bilimsel oarak kanıtlanmış formülündeki  yağ yakıcı kapsüller ve hoş kokulu aroması  ile yağ birikimini azaltır ve yağların hızlıca yakılmasına yardımcı olur. Kafein kompleksi cilde kolayca nüfuz eder ve nötr yağın etkili bir şekilde parçalanıp serbest yağ asidine dönüşmesine yardımcı olur. cildi sıkılaştırır ve selülitlerin oluşmasını engeller. Vücut hatlarını yeniden şekillendirir.
Ürün Kodu: : 5000032803

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin