Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Thierry Mugler Alien Hypersense Parfüm 60 Ml
Thierry Mugler Alien Hypersense Parfüm 60 Ml 1
Thierry Mugler Alien Hypersense Parfüm 60 Ml 2
Thierry Mugler Alien Hypersense Parfüm 60 Ml 3
Thierry Mugler Alien Hypersense Parfüm 60 Ml 4

Thierry Mugler Thierry Mugler Alien Hypersense Parfüm 60 Ml

4950 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Alien Hypersense Eau de Parfum içgüdüsel ve feminen, neredeyse mistik bir güç. Alien Hypersense Eau de Parfum tarafından uyarılan tüm hisler güçlenir ve keskinleşir. Çiçeksi kadın kokusu içgüdüleri kuvvetlendirir ve feminenliği zirveye çıkartır. Bu ambersi çiçeksi parfüm ile dünyayı daha canlı ve parlak deneyimleyin. En vahşi, en garip ve en havalı halinize dönüşün. Özgünlüğünüzü, uhrevi güzelliğinizi ve büyüleyiciliğinizi ortaya çıkararak içinizdeki Alien’ı serbest bırakın. Bu feminen parfüm, uhrevi elementler, çiçeksi ve meyvemsi notalar ve odunun gerçek bir füzyonu. Dişiliği ve bilinmezliğin gizemini şekillendiren bu parfüm ile kendinizi baştan çıkarın ve feminenliğin gücünü keşfedin. Yoğun ve duyuların ötesinde koku, canlı yeşil mandalina ve armutla uyanır. Alien’ın ikonik çiçeği Yasemin Zambak ile feminenliğin çiçek açan yönü ortaya çıkar. Odunsu kaşmeran notaları ile koku büyüleyici ve baştan çıkarıcı bir yön kazanır. Alien’ın ikonik şişesi, derin kırmızı ve turuncu yansımalara sahip yeni mor ötesi rengi ile Alien Hypersense Eau de Parfum’un gizemli ve dönüştürücü gücünü ortaya çıkarır. Tüm formatları 100ml refill şişesi ile yeniden doldurulabilir olarak tasarlanmıştır.
Ürün İçeriği : Alien Hypersense Eau de Parfum içgüdüsel ve feminen, neredeyse mistik bir güç. Alien Hypersense Eau de Parfum tarafından uyarılan tüm hisler güçlenir ve keskinleşir. Çiçeksi kadın kokusu içgüdüleri kuvvetlendirir ve feminenliği zirveye çıkartır. Bu ambersi çiçeksi parfüm ile dünyayı daha canlı ve parlak deneyimleyin. En vahşi, en garip ve en havalı halinize dönüşün. Özgünlüğünüzü, uhrevi güzelliğinizi ve büyüleyiciliğinizi ortaya çıkararak içinizdeki Alien’ı serbest bırakın. Bu feminen parfüm, uhrevi elementler, çiçeksi ve meyvemsi notalar ve odunun gerçek bir füzyonu. Dişiliği ve bilinmezliğin gizemini şekillendiren bu parfüm ile kendinizi baştan çıkarın ve feminenliğin gücünü keşfedin. Yoğun ve duyuların ötesinde koku, canlı yeşil mandalina ve armutla uyanır. Alien’ın ikonik çiçeği Yasemin Zambak ile feminenliğin çiçek açan yönü ortaya çıkar. Odunsu kaşmeran notaları ile koku büyüleyici ve baştan çıkarıcı bir yön kazanır. Alien’ın ikonik şişesi, derin kırmızı ve turuncu yansımalara sahip yeni mor ötesi rengi ile Alien Hypersense Eau de Parfum’un gizemli ve dönüştürücü gücünü ortaya çıkarır. Tüm formatları 100ml refill şişesi ile yeniden doldurulabilir olarak tasarlanmıştır.
Kullanım Şekli : 15-20 cm uzaktan, enseye, omuz başlarına ve saç uçlarına sıkınız. Göze ve tahriş olmuş deriye temas ettirmeyiniz.
Model Kodu : LE597300
Mililitre Bilgisi : 60 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Fransa
Ürün Kodu: : 5003135313

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin