Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
Hızlı Gönderi
We Are Paradoxx Repair Shampoo 250 Ml
We Are Paradoxx Repair Shampoo 250 Ml 1
We Are Paradoxx Repair Shampoo 250 Ml 2
We Are Paradoxx Repair Shampoo 250 Ml 3

We Are Paradoxx We Are Paradoxx Repair Shampoo 250 Ml

1220 TL
Sepette %25 Net İndirim
ANG025

Sepette %25 Net İndirim

ANG025

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : %98 doğal içerikli yoğun onarıcı ve yapılandırıcı şampuandır. Kuru ve yıpranmış saçlar için çok idealdir. Saçı ağırlaştırmadan nazikçe temizler ve parlaklığı geri kazandırır. Carrageen yosunu, saç liflerinin güçlendirilmesine yardımcı olur Ginseng saçı güçlendirir ve elektriklenmesini en aza indirir. Günlük kullanım için uygundur. Cruelty-free ve vegan sertifikalı üründür. Paraben, plastik, parfüm, sülfat, mineral yağ ve toksin içermez.
Ürün İçeriği : Aqua (Water)*, Cocamidopropyl Betaine*, Disodium Laureth Sulfosuccinate*, Sodium Lauroyl Sarcosinate*, Sodium Lauryl Sulfoacetate*, Brassicamidopropyl Dimethylamine*, Decyl Glucoside*, Polyacrylate Crosspolymer-6, Sodium Chloride*, Glyceryl Caprylate/Caprate*, Sucrose Cocoate*, Isoamyl Cocoate*, Glyceryl Laurate*, Citric Acid*, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride*, Glycerin*, Eucalyptus Globulus Leaf Oil*, Phytantriol*, Saccharide Isomerate*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil*
Kullanım Şekli : Islak saça masaj yapın, iyice köpürtün ve durulayın. Gerektiği kadar tekrarlayabilirsiniz. En iyi sonuç için Repair Conditioner ile devam edin.
Model Kodu : W95022
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : İngiltere
Ürün Kodu: : 5002964565

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin