Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Yves Saint Laurent Göz Farı
Yves Saint Laurent Göz Farı 1

Yves Saint Laurent Yves Saint Laurent Göz Farı

115 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : 16 saat boyunca kalıcı olan, metalik renklerde ilk sıvı göz farıdır.Patentli uygulama başlığı sayesinde pek çok farklı makyaj sonucunu tek üründe sunar. Eyeliner olarak ya da gözü gölgelemede ya da buğulu bakışlar için, aynı aplikatörü farklı şekilde kul
Ürün İçeriği : Tüpteki ambalajıyla her çantaya sığar ve kolayca taşınabilir. Altın sarısı ambalaj, ürünün metalik rengini çağırıştıran, gümüş logoyla birleştirilerek, tasarıma bütünlük getirilmiştir. Uygulama başlığı sayesinde, ürün hem 16 saat kalıcılıkta bir eyeliner, hem de, far olarak kulanabilir. Çok fonksiyonlu bir göz makyajı ürünüdür.
Kullanım Şekli : Eyeliner olarak kullanmak istediğinizde, kirpik dipleri boyunca, uygulama başlığının yan kenarıyla bir hat çizin. Kuyruk yapmak için, uygulama başlığının uç kısmını kullanın. Romantik bakışlar yaratmak için, göz kapağının oynar bölgesini, uygulama başlığının geniş orta kısmını kullanarak renklendirin ve böylece gözleri gölgelendirin. Üst göz kapağında rengi fırçayla dağıtarak ve alt kirpik diplerinde de hattı tekrarlayarak, makyajı buğulu göz makyajına çevirebilirsiniz.
Ürün Kodu: : 5000096129

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin