Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
La Colline Eye Performance Cilt Bakım Seti
La Colline Eye Performance Cilt Bakım Seti 1

La Colline La Colline Eye Performance Cilt Bakım Seti

10435 TL
Stoklar azalıyor, tükenmeden alın.
Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Cellular Vital Eye Cream: Yaşlanma Karşıtı Göz Çevresi Bakımı Bu yaşlanma karşıtı nemlendirici bakım kremi Cellular Vital Eye Cream, CMAGE® Complex ve Sistem HDS’i özelliklerini birleştirerek, göz çevrenize yumuşaklık verir. Sıkılaştırıcı etkisiyle kaz ayakları kırışıklıklarının önlenmesine yardımcı olur. Cellular Vital Eye Mask: Yaşlanma Karşıtı Göz Çevresi Maskesi. Bu krem maske, göz çevresini pürüzsüzleştirir, kusursuz bir ışıltı verir ve yoğun bir şekilde nemlendirir. Krem kullanımı sonrası göz çevresini rahatlatır. Yorgunluk kaynaklı göz altı istenmeyen ton farklılıklarının giderilmesine yardımcı olur ve canlılık verir.. Cellular Eye Lift Essence: Pürüzsüzleştirici ve Sıkılaştırıcı Göz Çevresi Bakımı. Bu sıkılaştırıcı, nemlendirici serum ile birlikte göz çevreniz tazelenmiş bir görünüm kazanır. Daha genç görünen pürüzsüz bir göz çevresine kavuşmanızı sağlar. Cellular Bio-Smoothing Tonic: Tonlayıcı Pürüzsüzleştirici Losyon. Temizleme ritüelinde tamamlayıcı adım olan bu losyon, cildi sıkılaştırır, temizler ve arındırır. Bu losyon sayesinde cilt daha yumuşak ve ışıltılı olur.
Ürün İçeriği : Cellular Vital Eye Cream: Gül, Ebegümeci, St John''s Wort: Yatıştırır, tıkanıklık giderir ve iyileştirici etkisi vardır. Shea butter, Jojoba Yağı: Nem verir. UVA & UVB. Anti-aging göz bakımı. Göz çevresinin nemini artırır ve pürüzsüzleştirir, kaz ayağı çizgisinı azaltır. Yoğun nem verir, hücresel oksijenlenmeyi uyarır. Kolayca emilen hafif ve yağsız kıvam. Cellular Vital Eye Mask: CCMA Complex ( Bitkisel Proteinler (Glikoprotein ve soya proteinleri), RNA (Ribonükleik Asit), Bitkisel DNA, Hiyalüronik Asit, Keçi Boynuzu Ağacından elde edilen Reçine ve seramitlerden oluşur) sayesinde zamansız yaşlanmaya karşı savaşır, cildi sıkılaştırır, nemlendirir ve pürüzsüzleştirir. Cornflower, St.-John''s wort ve Ebegümeci eşitler, nemlendirir ve pürüzsüzleştirir. E vitamini anti-oksidan etkisi sağlar. Sal yağı besler. Cellular Eye Lift Essence: CMA® Complex: Elastikiyet ve sıkılık kazandırır. Sıkılaştırıcı Biolojik Kompleks: sıkılaştırır, toparlar. Çilek Özü: Daha fazla ışıltı verir. Yosun Özü: Nemlendirir, yatıştırır. Yorgunluğun izlerini anında silen göz çevresi serumu. Göz çevresini canlandıran ve aydınlatan güçlü bir sıkılaştırıcı serumdur. Işık yansıtıcılar ile ışığı yakalar ve yansıtır. Göz çevresinde ekstra yumuşak sıkılaştırıcı bir zar oluşturur ve anında cildi pürüzsüzleştirir. Cellular Bio-Smoothing Tonic: CMA® Complex: Bitkisel Proteinler (Glikoprotein ve soya proteinleri), RNA (Ribonükleik Asit), Bitkisel DNA, Hiyalüronik Asit, Keçi Boynuzu Ağacından elde edilen Reçine ve seramitlerden oluşur. Bu içerikler sayesinde zamansız yaşlanmaya karşı savaşır, cildi sıkılaştırır, nemlendirir ve pürüzsüzleştirir. R3 Peptixyl Complex ekstra hücresel matrix sağlar, iyileşme sürecini etkinleştirir, cildi pürüzsüzleştirir. Plantago özü anti-oksidan ve anti-bakteriyel etki sağlayarak iltihap karşıtıdır. Yalnızca temizleme değil aktif temizleme sağlar ve arındırırken yaşlanmayı önler.
Kullanım Şekli : Cellular Vital Eye Cream: Bir defa basınız ve içeriden dışarıya doğru uygulayınız. Cellular Vital Eye Mask: Haftada 3 defa orta bir katman halinde uygulayınız. 10/15 dakika bekletiniz ve nemlendirilmiş pamuk yardımı ile arındırınız. Cellular Eye Lift Essence: Göz kreminizden önce uygulayınız. Cellular Bio-Smoothing Tonic: Sabah ve akşamları Cellular Bio-Cleansing Milk, Cellular Cleasing Gel, Cellular Wash-off Cleasing Cream veya Cellular Face & Eye No Rinse Jelly uygulamasını takiben, yüz ve boyun bölgesine uygulayın.
Kutu İçeriği : Cellular Vital Eye Cream - 15 ml Cellular Vital Eye Mask - 15 ml Cellular Eye Lift Essence - 15 ml Cellular Bio-Smoothing Tonic - 30 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : İsviçre
Model Kodu : 301260511-41370
Ürün Kodu: : 5002972911

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin